De Ontwikkelacademie T-PrimaiR

LET OP:
VOOR MEDEWERKERS VAN DE BESTUREN VAN K013 EN T-PRIMAIR IS HET NODIG OM EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN.
NA INLOGGEN IS EEN BREDER AANBOD ZICHTBAAR.

Welkom bij de ontwikkelacademie voor de regio Tilburg. De Ontwikkelacademie is een platform voor en door (toekomstige) medewerkers die werkzaam zijn in het onderwijs en/ of de kinderopvang. Hier vind je het aanbod van inspiratie-, werk- en scholingsessies en opleidingen binnen deze regio. Via deze site kun je je online inschrijven voor events. Het streven is om samen met de verschillende organisaties een steeds breder aanbod te creëren, zodat iedere professional zich kan blijven ontwikkelen.

Let op: bij sommige events wordt een bijdrage gevraagd in de kosten per deelnemer. Ook bij te laat afmelden (binnen een week voor aanvang van het event) of niet komen opdagen kunnen de kosten worden doorberekend.

We wensen je veel ontwikkelplezier toe via De Ontwikkelacademie!

Aanbod activiteiten

  • 13 januari 2021 IB-netwerk Plein 013 Winter Goirle VM Thema: Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap  Doelgroep: Onderwijs: IB'er info & inschrijven
  • 21 januari 2021 Workshop subsidie HB: Klassenmanagement en effectief lesgeven Thema: Brede talentontwikkeling, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er info & inschrijven
  • 22 januari 2021 Training Foto-interview Thema: Didactisch handelen, Pedagogisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Onderwijsondersteunend personeel info & inschrijven
  • 26 januari 2021 Het Selfie-Lab en de autometafoor; leerlingen aan het stuur van hun eigen leren Thema: Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Onderwijsondersteunend personeel info & inschrijven
  • 24 februari 2021 Mentorencursus Module 4 beoordelen Thema: Inzetbaarheid, Onderwijsontwikkelingen, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel info & inschrijven
  • 04 maart 2021 Workshop subsidie HB: Kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong Thema: Brede talentontwikkeling, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Directie info & inschrijven
  • 15 april 2021 Workshop subsidie HB: Vormgeven van beleid op scholen Thema: Brede talentontwikkeling, Onderwijsontwikkelingen  Doelgroep: Onderwijs: IB'er, Directie info & inschrijven
  • 17 mei 2021 Workshop subsidie HB: Executieve functies Thema: Brede talentontwikkeling, Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er info & inschrijven
  • 14 juni 2021 Workshop subsidie HB: Dubbel Bijzonder Thema: Brede talentontwikkeling, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Directie info & inschrijven

Laatste reviews

> Naar alle reviews

11 november 2020

Workshop subsidie HB: Leerkrachtgedrag en hoogbegaafdheid

5 reviews - 14 deelnemers
100% raadt deze sessie aan

5 november 2020

Startersblok Pedagogisch handelen

2 reviews - 7 deelnemers
100% raadt deze sessie aan

2 november 2020

Kijken met kinderen

3 reviews - 9 deelnemers
33% raadt deze sessie aan

29 oktober 2020

Online workshop: hoe vitaal te blijven in een intensief beroep?

4 reviews - 6 deelnemers
100% raadt deze sessie aan