De Ontwikkelacademie T-PrimaiR

LET OP:
VOOR MEDEWERKERS VAN DE BESTUREN VAN K013 EN T-PRIMAIR IS HET NODIG OM EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN.
NA INLOGGEN IS EEN BREDER AANBOD ZICHTBAAR.

Welkom bij de ontwikkelacademie voor de regio Tilburg. De Ontwikkelacademie is een platform voor en door (toekomstige) medewerkers die werkzaam zijn in het onderwijs en/ of de kinderopvang. Hier vind je het aanbod van inspiratie-, werk- en scholingsessies en opleidingen binnen deze regio. Via deze site kun je je online inschrijven voor events. Het streven is om samen met de verschillende organisaties een steeds breder aanbod te creëren, zodat iedere professional zich kan blijven ontwikkelen.

Let op: bij sommige events wordt een bijdrage gevraagd in de kosten per deelnemer. Ook bij te laat afmelden (binnen een week voor aanvang van het event) of niet komen opdagen kunnen de kosten worden doorberekend.

We wensen je veel ontwikkelplezier toe via De Ontwikkelacademie!

Aanbod activiteiten

  • 14 juni 2021 Workshop subsidie HB: Dubbel Bijzonder Thema: Brede talentontwikkeling, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Directie info & inschrijven

Laatste reviews

> Naar alle reviews

24 februari 2021

Mentorencursus Module 4 beoordelen

1 reviews - 15 deelnemers
100% raadt deze sessie aan

4 februari 2021

Workshop subsidie HB: Onderpresteren

8 reviews - 30 deelnemers
100% raadt deze sessie aan

1 februari 2021

Online dialoog met Prof. dr. Marc Vermeulen over de rol en verantwoordelijkheid van de school in de opvoeding van een kind

7 reviews - 25 deelnemers
71% raadt deze sessie aan

26 januari 2021

Het Selfie-Lab en de autometafoor; leerlingen aan het stuur van hun eigen leren

6 reviews - 25 deelnemers
100% raadt deze sessie aan