Werkbezoek Integrale Locatieplannen (ILP) - 6 september 2017

Evenement aangemaakt doorT-Primair
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van T-Primair
Inschrijving sluit op4 september 2017
 
LocatieMFA De Dirigent
Tijd14.00 - 16.30 uur
 
SessieleiderPetra Smit, Mieke van der Loop, e.a.
Voor wieDirecteuren Primair Onderwijs en Kinderopvang

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Dit werkbezoek is bedoeld voor directeuren primair onderwijs en kinderopvang die in de praktijk willen ervaren hoe binnen de multifunctionele accommodatie De Dirigent wordt samengewerkt in het kader van de Integrale Locatieplannen. In de Dirigent zijn twee basisscholen (Aboe El-Chayr, de Regenboog), een kinderdagopvang (Tjil!) en maatschappelijke partners zoals IMW gevestigd. De twee basisscholen hebben een zeer actieve ouderkamer.

Na een rondleiding wordt middels een presentatie uitgelegd waar men zich in deze wijk op richt, hoe een en ander georganiseerd wordt en welke resultaten behaald worden. Daarnaast wordt ingegaan op specifieke vragen van de deelnemers. Na inschrijving kunt u dit per mail aangeven.

Het is effectief en inspirerend om dit werkbezoek samen met uw partner onderwijs/kinderopvang af te leggen.