Informatiebijeenkomst Naar Groep 1 - 28 september 2017

Evenement aangemaakt doorKinderopvang
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Kinderopvang
Inschrijving sluit op25 september 2017
 
LocatieMFA Het Spoor
Tijd14.00-15.30 uur
 
SessieleiderCobi Brouwers en Michel Oortgijs
Voor wieMedewerkers van kinderopvang en basisonderwijs

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

In Tilburg werken we met een digitaal overdrachtsinstument voor alle kinderen: Naar Groep 1. Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van kinderopvang of onderwijs die nog niet bekend zijn met het instrument. Er wordt praktische uitleg gegeven over de inhoud en het gebruik van het overdrachtsinstrument. Daarnaast zal er tijdens deze informatiebijeenkomst toelichting worden gegeven over een aantal aanpassingen, naar aanleiding van de evaluatie die ondere de gebruikers heeft plaatsgevonden. Dus ook medewerkers die al langer met het instrument werken zijn van harte welkom.