Theatervoorstelling ZAZIEZOE - Een inspiratiesessie van Plein 013 - 26 oktober 2017

Evenement aangemaakt doorPlein013
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Plein013
Inschrijving sluit op9 oktober 2017
 
LocatieAfhankelijk van het aantal deelnemers. Deelnemers ontvangen daarover later nog bericht.
Tijd19.30 - 21.00 uur
BijzonderhedenDeze inspiratiesessie is bedoeld voor ieder in het onderwijs die benieuwd is naar de betekenis om vanuit je hart te handelen. Tim en Eric gaan na afloop graag met het publiek in gesprek. Van harte aanbevolen vanuit het oogpunt van duurzame inzetbaarheid!
 
SessieleiderBerry Brand
Sessieleider infoMeer info bij b.brand@plein013.nl
Voor wieLeraren, onderwijsgevenden en pedagogisch medewerkers van alle scholen en voorscholen uit de regio van Plein 013

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Theatervoorstelling ZAZIEZOE  26 oktober 2017 19.30 uur – 21.00 uur

Afbeeldingsresultaat voor tim remieAfbeeldingsresultaat voor eric mijnster

Toen de juffrouw klassikaal vroeg wat de kinderen wilden worden als ze later groot waren, antwoordde Eric met een glimlach: “Gelukkig.” Dat meende hij echt. Maar wat is dat eigenlijk, geluk? Hoe voelt dat? Wat is er voor nodig? Wie leert je wat ‘gelukkig zijn’ is? Na een mensonterende strijd met z’n stiefvader zette Eric zijn leven in het teken om antwoorden te achterhalen. Hij fietste er onder andere 650 kilometer non-stop over 14 bergen voor. Tim was getuige.

In dezelfde periode leerde Tim zich suf op school en de universiteit. Zijn dagen stonden in het teken van uitmuntende rapporten en waardevolle diploma’s, maar waarom eigenlijk? Want hij voelde zich er helemaal niet fijn bij. Tim kwam erachter dat hij wilde wat hij als jong jochie al het liefste deed: zingen. Hij sprong in het diepe en koos er vol overgave voor om te zingen. Eric was getuige.

De wegen van Tim Remie (29) en Eric Mijnster (28) kruisen hier, met Zaziezoe, waarin het tweetal de meest aangrijpende gebeurtenissen uit hun leven in woord, beeld en muziek herleven. De vrienden kennen elkaar al sinds groep zes en hebben geen geheimen voor elkaar. Door hun totale openheid komt het publiek ongekend dichtbij. Hoe dichtbij is alleen te voelen in de zaal. Jij bent getuige.