Module 1 Coachend Begeleiden - 13 november 2017

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op13 november 2017
 
LocatieBs de Bron, Waterpunt 54 te Goirle
Tijd16.30-20.30 uur
BijzonderhedenDit is de eerste module die in een reeks wordt aangeboden. Deze module moet je gevolgd hebben om module 2 te kunnen volgen.
 
SessieleiderMarie-Louise Magis
Sessieleider infoMijn naam is Marie-Louise Magis. Ik ben getrouwd en ben de trotse moeder van Rinske en Lucas. Daarnaast ben ik ook (schoon-) zus, vriendin, buurvrouw, vrijwilligster enzovoorts. Ik lees erg graag, wandel, speel dwarsfluit en schilder. Sinds 1977 werk ik in de gezondheidszorg. Werken met mensen is mijn passie. Via mijn werk in de psychiatrie, jeugdgezondheidszorg, algemeen maatschappelijk werk en ambulante begeleiding van mensen met beperkingen, kwam ik ook altijd in contact met onderwijs. Vanuit de hulpverlening heb ik me ontwikkeld in het lesgeven, workshops organiseren en geven, trainen en coachen van kinderen, ouders en leerkrachten. Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Veel wijsheid is terug te vinden in talloze boeken, maar de praktijk vind ik nog altijd de beste leerschool. Deze combinatie van informatie en praktijk bundel en gebruik ik in mijn werk en trainingen. Naast mijn eigen praktijk ben ik als franchisenemer verbonden aan de Associatie voor Coaching. Ik ben aangesloten bij de International Coach Federation (Global en Nederland) en ben geaccrediteerd Professional Certified Coach, PCC niveau.
Voor wieVoor iedereen die werkzaam is in het onderwijs en coachingsvaardigheden wil inzetten in zijn of haar praktijk.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Dit is module 1 van een serie modules die we aanbieden rondom coaching.

Module 1 Coachend begeleiden
16.30-16.45 uur  Welkom en uitleg
                           Kennismaking
                           Luisteren, Samenvatten, Doorvragen

17.30-18.00 uur  Eten (er wordt voor broodjes gezorgd)
                           Een coachende benadering
                           De dynamiek van coaching
20.15-20.30 uur  Evaluatie en afsluiting

Er zit een opbouw in deze modules:
Module 1: Coachend Begeleiden
> voor iedereen die iets met coaching wil gaan doen

Module 2: De kracht van het vragen stellen 
> voor iedereen die module 1 heeft gevolgd

Module 3a: Resultaatvoorstelling boven tafel krijgen 
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3b: Verdieping van je vragen + reflectie
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3c: Hoe start ik een gesprek?
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3d: Aanspreken en confronteren
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd