Spelend leren! - 22 november 2017

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op22 november 2017
 
LocatieOBS Panta Rhei
Tijd16.00-17.00 uur
 
SessieleiderMitchell Janssen/Pim Bertens
Sessieleider infoPim en Mitchell zijn beide eigenaar van QUIZzzIT. Pim geeft nog twee dagen in de week les op Avans Hogeschool, Mitchell zelf studeert nog aan de Avans Hogeschool en ervaart op dit moment hoe er les gegeven wordt en denkt dat het op een andere en leuke manier zou kunnen.
Voor wieVoor iedereen die wil ervaren hoe het is om een quiz in te zetten als middel om tot leren/ ontwikkelen te komen.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Op 4 april hebben we bij Stichting Opmaat een avond verzorgd voor al het personeel. Naast de quizzen die wij maken voor volwassenen, ontwikkelen we ook quizmateriaal dat kan worden gebruikt in het (basis)onderwijs. Hierover willen we een inspiratiesessie organiseren. Het gaat om spelend leren: het spelelement van de quiz motiveert de leerlingen om hun uiterste best te doen, snel tot een goed antwoord op een vraag te komen. Veel lesstof kan op deze manier worden geoefend of worden getoetst. Tijdens en na de quiz kan de docent ingaan op de goede en natuurlijk op de foute antwoorden.

Wil je ook eens ervaren hoe het is om met gebruik van moderne media op een andere manier les te geven/ Wil jij kijken of dit ook iets zou kunnen zijn om toe te passen binnen jouw onderwijs? Kom dan naar de inspiratiesessie om dit zelf te ervaren en de onbeperkte mogelijkheden te horen en zien.

Voor meer info kun je kijken op: www.quizzzit.nl