Masterclass grip op gedrag - 25 oktober 2018

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op25 oktober 2018
 
LocatieBeukenhof, Capucijnenstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel
Tijd9.00-17.00 uur
BijzonderhedenEr is ook een terugkomdag op 31 oktober van 15.30-18.00 uur
 
SessieleiderNick van Deudekom
Sessieleider infoTrainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, gedrag en communicatie
Voor wieLeerkrachten, intern begeleiders, pedagogisch medewerkers, directeuren, bestuurders, enz.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Je kunt je deze week vast nog een situatie voor de geest halen waarin jouw reactie op een situatie anders uitpakte dan je hoopte. Waar lag dat nu aan? Al snel leg je de schuld hiervan bij de ander, of de situatie. In werkelijkheid kun jij waarschijnlijk zelf nog veel winst behalen door stil te staan bij je eigen gedrag.

In deze Masterclass reik ik je universele inzichten aan op het gebied van gedrag. Deze zijn breed inzetbaar. Van situaties met kinderen en ouders tot werken met collega’s, klanten of managers. Je krijgt tools mee waardoor je vanaf dan nooit meer hetzelfde kijkt naar het gedrag van anderen. Maar vooral ook naar je eigen gedrag.
Omgaan met gedrag betekent namelijk in eerste instantie kijken naar jezelf. Wat doet een ander met mij? Wat is mijn rol in de situatie? Welk effect heeft dat? Je leert een methode van zelfonderzoek die je in staat stelt om patronen te ontdekken en waar nodig aan te passen.
Uiteraard kijken we ook naar de rol van een ander. We kijken daarbij verder dan gedrag. We kijken namelijk naar de functie van het gedrag. Waarom doet iemand wat hij doet? Wat zijn de verborgen motieven en drivers van mensen?
Wil jij voortaan situaties naar je hand kunnen zetten doordat je meer inzicht hebt in gedrag van jezelf en de ander? Dankzij inzichten en tools met veel impact? Schrijf je dan in.

Reacties van deelnemers:
“Wat is het heerlijk om weer eens een dag écht de tijd te nemen voor wat echt belangrijk is!”
“Dit kan ik iedereen die zichzelf het waard vindt van harte aanraden. En iedereen die dat nog niet vindt ook!”
“Heerlijke dag. Lol, praktisch en inzichtelijk!”

Masterclass Grip op Gedrag geeft recht op een deelcertificaat van  de opleiding Meesterschap. Samen met Masterclass gedrag en Masterclass Aandacht, Orde en Invloed (ook gegeven door Nick van Deudekom van Ruwe Pit) geeft recht op het gehele certificaat.