Mentorgesprekken en samenwerken met ouders op de BSO! - 29 oktober 2018

Evenement aangemaakt doorKinderopvang
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Kinderopvang
Inschrijving sluit op21 oktober 2018
 
LocatieMFA Het Spoor, Schaepmanstraat 36 in Tilburg
Tijd09.30-12.30 uur
BijzonderhedenVoor deze training kunnen zich alleen pedagogisch medewerkers inschrijven die werkzaam zijn bij een locatie die valt onder de Kinderopvanggroep. De training bestaat uit twee dagdelen. Het tweede dagdeel staat gepland voor 14 november van 09.30-12.30 uur
 
SessieleiderRenatie van Engelse
Voor wiePedagogische medewerkers die werkzaam zijn op een BSO die onderdeel is van de Kinderopvanggroep

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Een ouder bepaalt het beeld van de kwaliteit van de opvang grotendeels aan de hand van het contact met de pedagogisch medewerkers. Je hebt met de ouders vooral contact tijdens de mentorgesprekken en haalmomenten. Dit zijn dus dé momenten waarop jij kan laten zien waarom kinderen bij jóuw BSO en organisatie op de juiste plek zijn en versterk je de samenwerking met ouders.

Observaties verwerken tot sprekende verhalen die de kern raken, in een beperkte tijd. Dat is vaak een hele uitdaging bij mentorgesprekken. En hoor jij jezelf tijdens een overdrachtsgesprek weer zeggen: 'Ja hoor, alles is geoed gegaan, lekker gegeten, gedronken, gespeeld. Geen bijzonderheden eigenlijk'. Herkenbaar? Wil jij mentorgesprekken met meerwaarde, plezier in zinvolle overdrachten en handvatten voor samenwerking met ouders op een BSO? Schrijf je dan nu in voor de training Mentorgesprekken en samenwerken met ouders op de BSO!

Opzet van de training is interactief en met een hoog doe-gehalte. Direct bruikbaar in de dagelijkse praktijk!