Communiceren met ouders in de peuteropvang - 5 november 2018

Evenement aangemaakt doorKinderopvang
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Kinderopvang
Inschrijving sluit op26 oktober 2018
 
LocatieServicebureau Kinderopvang, Ringbaan Oost 240 Tilburg
Tijd09.00-12.30
BijzonderhedenVoor deze training kunnen zich alleen medewerkers inschrijven die werkzaam zijn binnen de geharmoniseerde peuteropvang op een locatie die valt onder de Kinderopvanggroep. De training bestaat uit drie dagdelen, 5 en 19 november en 12 december
 
SessieleiderRenate den Engelse

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

In de peuteropvang is veel aandacht voor ouderbetrokkenheid.  In deze training bespreken we succesverhalen en leggen we de uitdagingen op tafel! Hoe kunnen we vanuit een klantgerichte houding de ouderbetrokkenheid vergroten? Oftewel hoe kunnen we ouders enthousiasmeren en betrekken en zo de samenwerking versterken!

Jij bent een ervaren pedagogisch medewerker, een professional die weet wat ze doet en waarom dat ze doet wat ze doet! En hoe neem je ouders daarin mee? Veel ouders zijn betrokken bij het kind en de peuteropvang. maar soms lijkt dat anders te zijn. Een ouder komt niet opdagen, heeft steeds smoezen, of reageert alleen boos op wat jij zegt. Herkenbaar? Schrijf je in voor de training Communiceren met ouders in de peuteropvang.

In deze training:

* onderzoeken we hoe je de ouderbetrokkenheid kunt vergroten en wat daarbij de uitdagingen zijn. Je gaat praktisch aan de slag met diverse handvatten om ouders te enthousiastmeren en te betrekken en zo de samenwerking te versterken!

* bieden we en verdieping op het gebied van (lastige) gesprekken met ouders

* gaan we aan de slag met de specifieke uitdagingen in de samenwerking en communicatie in de huidige peuteropvang!