Ik Jij Wij groeien in bewustzijn - 9 november 2018

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op9 november 2018
 
LocatieLandgoed Bleijendijk, Bleijendijk 2, 5261 NL Vught 02.10 AFGEM
Tijd16.00-21.00 uur
BijzonderhedenEr wordt voor een gezonde maaltijd gezorgd.
 
SessieleiderRinske de Jong en Annick Burgers AFGEM
Sessieleider infoZowel Annick als Rinske zijn levenstherapeuten. Zij begeleiden mensen in hun eigen praktijk zowel individueel en in groepsverband naar meer bewustzijn en een moeiteloos leven vanuit het hart. Annick Burger is naast levenstherapeut ook werkzaam als verpleegkundige binnen de kinder en jeugdpsychiatrie, en heeft ruimschoots ervaring in het werken met jongeren met psyhiatrische problematiek. Ze heeft als missie om een brug te slaan tussen de reguliere zorg en de complementaire zorg zodat deze elkaar kunnen versterken. Rinske de Jong is momenteel ook werkzaam voor PlayAble, waarbij ze sport en spel inzet om kinderen met een beperking uit ontwikkelingslanden een betere levenskwaliteit te geven en een plek in de maatschappij. Ze heeft 2 jaar geleden de keuze gemaakt om haar baan bij NOC*NSF als advisuer gehandicaptensport op te zeggen om nog meer haar hart te kunnen volgen op alle vlakken. Sindsdien is er ruimte voor creativiteit en schildert en schrijft ze. Kijk voor meer informatie op: www.rinskeandyou.com www.yourpulse.nl
Voor wieLeerkrachten, intern begeleiders, pedagogisch medewerkers, directeuren, bestuurders, enz.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.


Tijdens de IK JIJ WIJ dag verhogen we op speelse en uitdagende wijze het bewustzijn over wie we zijn, hoe we ons verhouden tot een ander en op wat voor manier we onze plek in het geheel innemen. Dit om nog moeitelozer te kunnen leren en werken. We bieden een dag die prikkelt, verwondert en de weg naar het hart en de intuitie opent.
In onze westerse maatschappij hebben wij geleerd om vooral vanuit ons hoofd te leven en te werken. We nemen weinig tijd om te voelen, om stil te staan bij situaties en bewust te zijn van ons zelf gedurende de dag. Wat gebeurt er als we echt verbinding maken met het hart en met de mensen om ons heen? Wij stimuleren om bewust te kiezen voor een licht leven. We prikkelen om naast mentale capaciteiten ook aandacht te besteden aan de wijsheid van onze intuitie en de kennis van ons hart. Want wie deze capaciteiten ten volle benut, is in staat om meer verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, zijn (werk)relaties en zijn rol in het geheel. Hierdoor ontstaat er meer openheid, verbinding en plezier in het leven en op de werkvloer.