Module 2 De kracht van het vragen stellen - 12 november 2018

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op12 november 2018
 
Locatien.t.b. locatie in (de omgeving van) Tilburg, hierover word je tijdig geïnformeerd.
Tijd16.30-20.30 uur
BijzonderhedenEr wordt voor een broodje gezorgd.
 
SessieleiderMarie-Louise Magis
Sessieleider infoMijn naam is Marie-Louise Magis. Ik ben getrouwd en ben de trotse moeder van Rinske en Lucas. Daarnaast ben ik ook (schoon-) zus, vriendin, buurvrouw, vrijwilligster enzovoorts. Ik lees erg graag, wandel, speel dwarsfluit en schilder. Sinds 1977 werk ik in de gezondheidszorg. Werken met mensen is mijn passie. Via mijn werk in de psychiatrie, jeugdgezondheidszorg, algemeen maatschappelijk werk en ambulante begeleiding van mensen met beperkingen, kwam ik ook altijd in contact met onderwijs. Vanuit de hulpverlening heb ik me ontwikkeld in het lesgeven, workshops organiseren en geven, trainen en coachen van kinderen, ouders en leerkrachten. Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Veel wijsheid is terug te vinden in talloze boeken, maar de praktijk vind ik nog altijd de beste leerschool. Deze combinatie van informatie en praktijk bundel en gebruik ik in mijn werk en trainingen. Naast mijn eigen praktijk ben ik als franchisenemer verbonden aan de Associatie voor Coaching. Ik ben aangesloten bij de International Coach Federation (Global en Nederland) en ben geaccrediteerd Professional Certified Coach, PCC niveau.
Voor wieVoor iedereen die module 1 (Coachend begeleiden) gevolgd heeft of deze module nog een keer wil herhalen.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Module 2 De kracht van het vragen stellen:
16.30-16.45 uur    Welkom en uitleg
                             Het geheim
                             Opstapoefening feedback
17.45-18.15 uur   Eten (er wordt voor broodjes gezorgd)
                            Feedback geven en ontvangen
                            De vragende basishouding
                            Criteria en effecten van krachtige vragen
                            Aan de slag met gespreksvoering
                            Focus Op krachtige vragen
20.15-20.30 uur  Evaluatie en afsluiting

Dit is een van de modules uit een hele serie. Er zit een opbouw in deze modules:
Module 1: Coachend Begeleiden
> voor iedereen die iets met coaching wil gaan doen

Module 2: De kracht van het vragen stellen
> voor iedereen die module 1 heeft gevolgd

Module 3a: Resultaatvoorstelling boven tafel krijgen
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3b: Verdieping van je vragen + reflectie
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3c: Hoe start ik een gesprek?
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3d: Aanspreken en confronteren
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd