Mentorencursus Module 2 Feedback - 21 november 2018

Evenement aangemaakt doorFontys HKE
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Fontys HKE
Inschrijving sluit op21 november 2018
 
LocatieFontys HKE Tilburg, Prof. Goossenslaan 1, 5022 DM Tilburg
Tijd15.00-17.30 uur
BijzonderhedenDit is een van de vier modules die je kunt volgen om jezelf als mentor te professionaliseren. Volg je alle vier de modules, dan ontvang je een certificaat. Het is echter ook mogelijk om een module los te volgen.
 
SessieleiderPatrick Cohen en Lidewijn van Kuppevelt
Voor wieVoor alle leerkrachten die intrinsiek gemotiveerd zijn om een (nog) betere mentor te worden

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Eén van de belangrijkste taken van de mentor is het geven van feedback aan studenten op hun leerproces en competentie-ontwikkeling. De cursisten krijgen inzicht in het competentieprofiel en de Kritische Beroepssituaties van de opleiding.  Aan de hand van de theorie over Feed-up, Feedback, Feed-forward (Hattie en Timperley, 2007), bespreken we hoe de mentor de student verder kan helpen in zijn persoonlijke leerdoelen. Het inzetten van de juiste gesprekstechnieken en –interventies tijdens zo’n feedbackgesprek komt aan de orde.