Aanvankelijk lezen! - 27 november 2018

Evenement aangemaakt doorPlein013
Inschrijving open voorMedewerkers van alle organisaties
Inschrijving sluit op26 november 2018
 
LocatieTheaterzaal CC Jan van Besouw in Goirle
Tijd16.00 - 17.30 uur
BijzonderhedenInloop vanaf 15.30 uur
 
SessieleiderDr. Astrid Geudens
Sessieleider infoDr. Astrid Geudens is verbonden aan de lerarenopleiding van Thomas More Mechelen-Antwerpen en werkzaam in de onderzoeksgroep taal- en leesdidactiek van de lerarenopleiding en opleiding logopedie en audiologie van Thomas More. Vanuit haar onderzoek naar fonologische vaardigheden bij jonge kinderen, aanvankelijk lezen, leesproblemen en dyslexie maakt ze de brug naar de praktijk. Ze was o.m. hoofd van het expertisecentrum Code (vergelijkbaar met Expertise Centrum Nederlands) en als adviseur betrokken bij Schatkist (kleuters) en Veilig leren lezen (aanvankelijk lezen).
Voor wieVoor iedereen met interesse voor het proces van aanvankelijk lezen.

Dr. Astrid Geudens zorgt voor een interactie lezing rond effectieve principes bij didactiek en interventie van aanvankelijk lezen. Zij zal effectieve principes vertalen naar de praktijk en gebruik maken van voorbeelden. Er zal voldoende ruimte zijn voor interactie.

Inschrijven >>