Soundfulness klankontspanning-2 - 24 januari 2019

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op24 januari 2019
 
Locatien.t.b. locatie in Tilburg, hierover wordt je tijdig geïnformeerd.
Tijd19.30-21.00 uur
BijzonderhedenWat heb je nodig: Een goed voelend matrasje, warme deken/slaapzak en kussen. Makkelijke warme kleding en sokken zijn aan te bevelen.
 
SessieleiderAnja Driessens
Sessieleider infoDoor lange ervaring in onderwijs en sociaal werk heb ik affiniteit met leerkrachten en hulpverleners. Mijn persoonlijke reis heeft me geleid tot het werken met helende klanken. Met klanken herstel ik harmonie, breng vreugde en rust. Een basis tot meer bewustwording en zelfinzicht. We komen dichter bij onszelf, voelen wat we nodig hebben. Er ontstaat verbinding bij jezelf en de ander , waardoor er communicatie ontstaat. Communicatie met een open mind. Hier wil ik met behulp van klank en ontspanning aan bijdragen.
Voor wieVoor iedereen die wil ervaren wat klanken met je doet. Voor ontspanning, meer bewustzijn en zelfinzicht, hooggevoeligheid, overprikkeling , onbegrepen gedrag, vermoeidheid, burn out.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Ik gebruik akoestische instrumenten o.a drum, gongdrum, klankschalen, ratels, sansula, koshi’s en mijn stem. De ontspanning van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich naar binnen. Een klankbeleving is een streling voor lichaam en geest. Het brengt rust en ruimte, waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De werking van de klanken uit zich op vier niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Door deel te nemen aan klankontspanning kun je beter met spanningen , zorgen, traumatische ervaringen, onzekerheden en blokkades omgaan. Het geluid en de trillingen zorgen voor resonantie. Er ontstaat harmonie en balans .

Wat kun je verwachten: 

Een uur lang mag je liggend luisteren naar klanken. Met mindfulness oefeningen en visualisatie neem ik je met de klanken mee op reis. In aandacht voor je ademhaling en je lichaam mag je genieten en ervaren wat klanken met je doen. Na een uur mag je rustig uitdrijven en blijf je in je eigen proces. Heb je vragen of wil je ervaring delen dan is daar ruimte voor. Voel je welkom.