Masterclass Leren Beïnvloeden - 30 januari 2019

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op30 januari 2019
 
Locatien.t.b. locatie in Tilburg
Tijd9.00-17.00 uur
BijzonderhedenEr hoort ook een terugkomdag bij, deze vindt plaats op15 februari van 15.30-18.00 uur
 
SessieleiderNick van Deudekom
Sessieleider infoTrainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, gedrag en communicatie
Voor wieLeerkrachten, intern begeleiders, pedagogisch medewerkers, directeuren, bestuurders, enz.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

De ene leerkracht heeft orde in zijn groep en bij de andere leerkracht is het chaos bij precies dezelfde groep. Waar ligt dat nu aan? Hoe kun je als manager je team betrokken houden? En hoe krijg je als ouder meer invloed op je kinderen? Dat is precies wat je leert in deze Masterclass.

Leren beïnvloeden is gebaseerd op 3 fundamenten. Aandacht, orde en invloed. Je krijgt antwoord op de belangrijke vraag: hoe krijg ik mijn boodschap effectiever overgebracht. Effectiviteit zorgt namelijk voor extra tijd, wat zorgt voor meer energie, verbinding en ontspanning. En dat zijn belangrijke katalysatoren voor succes!
Je leert hoe je de aandacht steeds weer opnieuw naar je toe trekt en hoe je deze weet vast te houden. We onderzoeken hoe aandacht en orde werken in de hersenen. We duiken we in de theorie van invloed. Je leert direct toepasbare technieken zodat je met meer (gemak,) rust en overtuigingskracht voor de klas staat.
Iedereen kan ‘t! Het is niet meer dan het kennen van de spelregels. Sterker nog, je kent de spelregels waarschijnlijk al. Alleen doe je niet altijd wat je weet of weet je niet hoe je het in bepaalde situaties kunt toevoegen. Daar gaan we verandering in aanbrengen. Aan het eind van deze masterclass heb je de inzichten én de handvatten om je lesgeven naar een nieuw niveau te brengen.  
Ben jij ook benieuwd naar de spelregels van aandacht, invloed en orde? Schrijf je dan in.
 
Reacties van deelnemers:
“Wat is het heerlijk om weer eens een dag écht de tijd te nemen voor wat echt belangrijk is!”
“Dit kan ik iedereen die zichzelf het waard vindt van harte aanraden. En iedereen die dat nog niet vindt ook!”
“Heerlijke dag. Lol, praktisch en inzichtelijk!”

Masterclass Leren Beïnvloeden geeft recht op een deelcertificaat van  de opleiding Meesterschap. Samen met Masterclass gedrag en Masterclass Aandacht, Orde en Invloed (ook gegeven door Nick van Deudekom van Ruwe Pit) geeft recht op het gehele certificaat.