Een goed gesprek? Zo doe je dat! - 14 maart 2019

Evenement aangemaakt doorTangent
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Tangent
Inschrijving sluit op7 maart 2019
 
LocatieRestaurant Beum Wethouder van Dijklaan 19 4849 PG Dorst
Tijd9.00 uur-12.00 uur
 
SessieleiderSandra van den Broek en Esther Vingerhoets
Sessieleider infoTangent Coach / Beeldbegeleider en trainer bij Stichting Tangent
Voor wieleerkrachten primair onderwijs

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Denk je ook wel eens; dat gesprek had beter gekund? 

Of... Wow wat ging dit gesprek fantastisch! 

Wil je weten hoe je meer wow-ervaringen kunt krijgen in een gesprek? 

Wil jij eens op een andere manier aan de slag...volg dan deze workshop:  

Een goed gesprek? Zo doe je dat! 

Als leerkracht wil je effectief communiceren met het kind en belanghebbenden rondom het kind. Dat is niet altijd eenvoudig. Communicatie is er altijd tussen mensen, en of je het nu wilt of niet, je brengt altijd een bepaalde boodschap over. Mensen kunnen niet, niet communiceren. Ieder mens is natuurlijk verschillend en heeft zijn eigen referentiekader. Dat ontstaat vanuit opgedane ervaringen en kennis in een maatschappelijke context met eigen normen en waarden. Dat maakt dat communicatie tussen mensen die verschillen soms lastig verloopt. Communicatie is tenslotte voortdurend proces, een kringloop van actie en reactie.  Wij bieden je graag handvatten om beter en efficiënter te communiceren. In deze training gespreksvoering willen wij je inzicht geven in het opbouwen van een gesprek en maak je kennis met een aantal gesprekstechnieken. Deze vaardigheden worden geoefend en pas je toe in je eigen praktijk.