Energie is de brandstof voor succes: het energiepeil van werknemers in het onderwijs! - 14 februari 2019

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op12 februari 2019
 
LocatieSB RO 240 Boekenkast
Tijd16.00-18.00 uur
 
SessieleiderBas van Raak
Sessieleider infoHet thema energie heb ik twee jaar geleden helemaal ontdekt. “Toen ik het boek ‘Waar haal je de energie vandaan? las, wist ik zeker: ‘Hier wil ik meer mee. Hier wil ik echt mee aan de slag, elke dag’. Met leerlingen ben je natuurlijk elke dag bezig met groei. Naast het overbrengen van kennis op mijn vakgebied (Aardrijkskunde) help ik mensen nu nog veel gerichter om te ontdekken wat ze echt willen én om op eigen kracht meer uit jezelf te halen. Energie is daarbij je brandstof. Daar hoort bij dat je ontdekt wat je wilt maar ook dat je keuzes maakt wat je niet doet. We laten ons veel te veel afleiden van wat we eigenlijk van plan waren. Ik help om met meer zelfcontrole aan de slag te gaan. Ik ben ook buiten de leslokalen om actief als trainer. “Met de energiemetingen van EnergyFinder kun je mensen en teams in een dagdeel activeren. Niet alleen leerlingen maar ook leraren. Je ziet meteen waar iemand energie van krijgt en waar hij/zij energie lekt. En dat kun je zelf aanpakken, liefst met je team.”
Voor wieVoor iedereen die van zijn school de meest energieke school wil maken!

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

We zijn in het onderwijs de afgelopen jaren bergen energie verloren als gevolg van de enorme werkdruk. Nu gaat het iets beter. Daarbij komt dat mensen in het onderwijs niet geneigd zijn om bij de pakken neer te zitten”.
Energie is de brandstof voor succes: het is de kracht waarmee je jezelf en anderen in beweging brengt om gewenste prestaties te realiseren. Gestreste teams presteren 27% slechter dan gemiddeld, energieke teams maar liefst 43% beter dan gemiddeld. Met EnergyFinder meet en activeer je de energie van jezelf en je team. Heb je zelf of je team last van energieverlies? Ben je verkrampt bezig of zou je er juist een schepje bovenop willen doen? Dan krijg je tijdens de sessie een aantal tips om bestaande energielekken te dichten en nieuwe energie te tanken.

Energie is de brandstof voor succes: het is de kracht waarmee je jezelf en anderen in beweging brengt om gewenste prestaties te realiseren.