Beleidsrijke avond - 13 maart 2019

Evenement aangemaakt doorXpect, Opmaat en Tangent
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Xpect, Opmaat en Tangent
Inschrijving sluit op13 maart 2019
 
LocatieWillem II Stadion, Tilburg
Tijd19.30-21.30 uur
BijzonderhedenInloop 19.30 uur, start lezing 20.00 uur
 
SessieleiderRichard van Hooijdonk
Sessieleider infoRichard van Hooijdonk is een topspreker, trendwatcher en futurist. Hij geeft een inspirerende lezing over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we lesgeven en onderwijs volgen. Hij daagt uit om on- ze mindset te verbreden. Ruim 420.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Richard is regelmatig op televisie te zien bij BNN/VARA, AVRO/TROS, RTL Nieuws, RTL Boulevard en te horen op BNR waar hij het programma ‘Mindshift’ presenteerde. Kortom: laat je enthousiasmeren en zorg dat je erbij bent.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.