Emotiemanagement: Door het oplossen van verwarring en conflicten vergroten van werkplezier, welbevinden en de samenwerking als geheel. - 26 maart 2019

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op26 maart 2019
 
LocatieJL Rendierhof
Tijd16.00-18.00 uur
 
SessieleiderBas van Raak
Sessieleider infoBas is al ruim 20 jaar werkzaam op een middelbare school en werkt daar nog steeds. Als zelfstandige geeft hij al jaren jongeren en ouders positief richting op basis van emotiemanagement. Ook is Bas workshops en lezingen voor scholen en bedrijven gaan geven, diverse thema’s zoals motivatie, pesten en uiteraard emoties stonden centraal. Naast Master of Education, is Bas meervoudig gecertificeerd trainer (Emotiemanagement, EnergyFinder en Het Begint Bij Mij). L.I.V.E. Luisteren + Inleven + Verbinden = Energie L.I.V.E. is de basis voor mijn manier van denken en werken. Ik kan me goed inleven in een ander en de situaties waarin hij zich bevindt. Door mijn eigen positiviteit kan ik veranderingen voor elkaar krijgen zodat zowel jongeren als volwassenen in actie gaan. Het is daarbij belangrijk om te focussen op waar iemand goed in is. Ik houd van uitdagingen, nieuwe mensen ontmoeten en ze voor me te winnen zodat zij de juiste richting weten te vinden.
Voor wieVoor iedereen die emoties van zichzelf en anderen wil begrijpen

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

In ‘lastige’ situaties spelen emoties altijd een rol. De kunst is om emoties van feiten te leren onderscheiden. Een emotie is immers slechts een hypothese over de situatie. Met onze werkwijze krijgen wij op een prettige manier de feiten en belangen helder. Wij zorgen daarbij voor verbinding met uzelf en de ander waardoor groei en ontwikkeling de ruimte krijgt. Door te werken vanuit een praktisch en psychologisch ontwikkeld model wordt inzichtelijk gemaakt hoe je effectief om kunt gaan met emoties bij kinderen, collega’s en jezelf.