Startersblok onderwijs ontwerpen (verdiepingsblok) - 18 april 2019

Evenement aangemaakt doorRegionaal Transfer Centrum Midden-Brabant
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Regionaal Transfer Centrum Midden-Brabant
Inschrijving sluit op4 april 2019
 
LocatieXpertisecentrum op basisschool De Petteflet, Kamerikstraat 19 in Tilburg (zij-ingang)
Tijd09.00 - 17.00 uur
BijzonderhedenDe scholing bevat 4 bijeenkomsten. Op 18 april van 09.00 tot 17.00 uur en op 9 mei, 23 mei en 6 juni telkens van 13.00 tot 17.00 uur.
 
SessieleiderHeidy Troost
Voor wieLeerkrachten in schaal t/m L10-7

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Bij het verdiepingsblok Onderwijs Ontwerpen is plaats voor maximaal 10 leerkrachten die toe zijn aan verdieping op het gebied van innovatie en eigen(tijds) onderwijs ontwerpen. In dit verdiepingsblok ontwerp je een project, of een lessenreeks aan de hand van nieuwe media. Dit doe je op basis van je huidige onderwijspraktijk. Waar loop je tegenaan? Wat zou je anders willen organiseren?

Dit blok is voor leerkrachten die meer de regie willen pakken en onderwijs zelf willen ontwerpen. Dit blok biedt handvatten om bijvoorbeeld minder afhankelijk te zijn van lesmethodes. Het is een verdieping voor leerkrachten die gebruik maken van 21st Century Skills. De basisopleiding 21ST CS is een pré, maar niet noodzakelijk.

De bijeenkomsten vinden op donderdag plaats in het Xpertise Centrum op basisschool De Petteflet. De bijeenkomsten zijn op 18 april (hele dag), 9 mei, 23 mei en 6 juni (van 13.00 – 17.00 uur). Inschrijven kan tot donderdag 4 april via de Ontwikkelacademie.