Training mentorgesprekken en samenwerken met ouders op de BSO - 9 mei 2019

Evenement aangemaakt doorKinderopvang
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Kinderopvang
Inschrijving sluit op1 mei 2019
 
LocatieServicebureau Kinderopvang, Ringbaan Oost 240 in Tilburg (ruimte: kelder)
Tijd09.30-12.30 uur
BijzonderhedenDeze training bestaat uit 2 dagdelen. Het tweede dagdeel is gepland op dinsdagochtend 28 mei
 
SessieleiderRenate den Engelse
Voor wiePedagogisch medewerkers die werkzaam zijn bij een van de locaties die vallen onder de Kinderopvanggroep

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Een ouder bepaalt het beeld van de kwaliteit van de opvang grotendeel aan de hand van het contact met de pedagogisch medewerkers. Je hebt met de ouders vooral contact tijdens de mentorgesprekken en haalmomenten. Dit zijn dus dé momenten waarop je kan laten zien waarom kinderen op jóuw BSO en organisatie op de juiste plek zijn en versterk je de samenwerking met ouders.

Observaties verwerken tot sprekende verhalen die de kern raken, in een beperkte tijd. Dat is vaak een hele uitdaging bij mentorgesprekken. En hoor jij jezelf tijdens een overdrachtsgesprek weer zeggen: 'Ja hoor, alles is goed gegaan, lekker gegeten, gedronken, gespeeld. Geen bijzonderheden eigenlijk'. Herkenbaar? Wil jij mentorgesprekken met meerwaarde, plezier in zinvolle overdrachten en handvatten voor de samenwerking met ouders op een BSO? Schrijf je dan nu in voor de training Mentorgesprekken en samenwerken met ouders op de BSO! Opzet van de training is interactief en met een hoog doe-gehalte. Direct bruikbaar in je dagelijkse praktijk!