Module 4 Competenties toepassen in 10-minutengesprek met een kind - 20 mei 2019

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorMedewerkers van alle organisaties
Inschrijving sluit op19 mei 2019
 
Locatien.t.b. locatie in (de buurt van) Tilburg
Tijd16.30-20.30 uur
BijzonderhedenOm deze module te volgen moet je alle voorgaande modules hebben gevolgd. (1, 2, 3a, 3b, 3c en 3d)
 
SessieleiderMarie-Louise Magis
Sessieleider infoMijn naam is Marie-Louise Magis. Ik ben getrouwd en ben de trotse moeder van Rinske en Lucas. Daarnaast ben ik ook (schoon-) zus, vriendin, buurvrouw, vrijwilligster enzovoorts. Ik lees erg graag, wandel, speel dwarsfluit en schilder. Sinds 1977 werk ik in de gezondheidszorg. Werken met mensen is mijn passie. Via mijn werk in de psychiatrie, jeugdgezondheidszorg, algemeen maatschappelijk werk en ambulante begeleiding van mensen met beperkingen, kwam ik ook altijd in contact met onderwijs. Vanuit de hulpverlening heb ik me ontwikkeld in het lesgeven, workshops organiseren en geven, trainen en coachen van kinderen, ouders en leerkrachten. Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Veel wijsheid is terug te vinden in talloze boeken, maar de praktijk vind ik nog altijd de beste leerschool. Deze combinatie van informatie en praktijk bundel en gebruik ik in mijn werk en trainingen. Naast mijn eigen praktijk ben ik als franchisenemer verbonden aan de Associatie voor Coaching. Ik ben aangesloten bij de International Coach Federation (Global en Nederland) en ben geaccrediteerd Professional Certified Coach, PCC niveau.
Voor wieVoor iedereen die module 1,2,3a,3b,3c en 3d al heeft gevolgd of die de CPC1 heeft afgerond.

Hoe pas ik de competenties van de coach toe in een (10 minuten) gesprek met een kind?
Je maakt voor deze module een video opname van 10 minuten. Deze opname neem je mee naar de bijeenkomst, zodat we met elkaar het filmpje kunnen bekijken op de competenties. Je krijgt feedback op jouw opname en je ontdekt (of krijgt bevestigt) waar jij je nog op kunt ontwikkelen. Deze module is ook geschikt voor leerkrachten die de CPC1 opleiding hebt gedaan en is de basis voor de modules 5 en 6 die we in de toekomst ook aan willen gaan bieden.
In elk werkschrift van de vorige modules staan de competenties beschreven.

16.30-16.45: Welkom en uitleg
16.45-17.30: Eigen filmpjes bekijken en feedback geven op elkaar
17.30-18.00: Eten
18.00-19.45: Vervolg Filmpjes bekijken
19.45-20.15: Maak je eigen POP
20.15-20.30: Evaluatie en afsluiting

Inschrijven >>