22 mei 2019

Onderwijscafe met Boy Vissers

Evenement aangemaakt doorPlatform Promotie Techniek Midden Brabant (PPTMB)
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Platform Promotie Techniek Midden Brabant (PPTMB)
Inschrijving sluit op22 mei 2019
 
LocatieStation 88 Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg (Naast Ontdekstation013)
Tijd20.00u-22.00u inloop vanaf 19.45u
BijzonderhedenOnderwijscafe met een interessante en inspirerende spreker die we afsluiten met inhoudelijke groepsgesprekken, gevolgd door een drankje en een hapje
 
SessieleiderAnita de Haas en Annelies van Helvoort namens Platform Promotie Techniek Midden Brabant. Het onderwijscafe is onderdeel van de Dutch Technologie Week 2019
Sessieleider infoAnita en Annelies zetten zich namens het Platform Promotie Techniek MB in om leerkrachten en andere betrokkenen bij het gehele onderwijs te inspireren zodat kinderen/leerlingen talenten kunnen ontwikkelen en hun interesse in Wetenschap en Techniek kunnen ontdekken.
Thema
Doelgroep

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Inhoud

Boy Visser psychobioloog, docent en vlogger deed na zijn master in de neuroscience en zijn universitaire docenten opleiding ook nog een master management. Vanuit die drie disciplines gaat Boy met jullie op zoek naar 'hoe onze hersenen nu eigenlijk leren' en 'waar motivatie en nieuwsgierigheid ontstaat'. Zijn lezing loopt over in een aantal huis-tuin- en keukenproefjes die de beschreven nieuwsgierigheid kietelen en die je morgen in je eigen les kunt gebruiken! Als afsluiting wordt de discussie opgezocht.