Meer leveren in minder tijd met Agile-Scrum - 23 mei 2019

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op23 mei 2019
 
LocatieHotspot013 (boven businesscafé Bakker), Heuvel 44-45, 5038 CS Tilburg
Tijd15.30-18.30 uur
BijzonderhedenEr wordt voor een broodje gezorgd
 
SessieleiderMichiel ter Horst
Sessieleider infoIk werk als trainer en consultant Lean & Agile-Scrum bij ID@5. Mijn doel is om teams te leren hoe ze in hun eigen pofessionele omgeving continu kunnen leveren, leren en verbeteren zodat ze het maximale uit zichzelf halen ten behoeve van hun 'klanten'.
Voor wieVoor iedereen die benieuwd is wat agile-scrum is en hoe je dit kunt inzetten in je eigen praktijk.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Deze sessie gaat over hoe je als team meer waarde kunt leveren in minder tijd. Dé essentie van agile-scrum! Wat is het effect op onze productiviteit en kwaliteit wanneer we als team de factor tijd vastzetten? Wat doet een gezonde tijdsdruk met onze creativiteit en ons prestatievermogen? Als je als team eindeloos de tijd hebt, lever je dan uiteindelijk betere producten of diensten? Of sneller? Of beide? En hoe kom je daar als team nu eigenlijk achter?

Op al deze vragen - en meer - krijg je in deze sessie antwoord. Niet omdat iemand je dat gaat vertellen, maar omdat je dat zelf gaat ervaren. Niets beter dan jezelf overtuigen door te doen! Nieuwsgierig geworden? Investeer dan 3 uurtjes van je tijd en bepaal vervolgens zelf of je verder wil gaan met veranderen! Maar let op, het is geen magie, geen toverstokje, het is en blijft gewoon hard werken ;-)