Aandacht voor intense emoties bij jonge kinderen. - 16 september 2019

Evenement aangemaakt doorPlein013
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Plein013
Inschrijving sluit op4 november 2019
 
LocatieCC Jan van Besouw in Gorile
Tijd16.00 uur-17.30 uur
BijzonderhedenInloop met koffie en thee vanaf 15.30 uur.
 
SessieleiderFloor van Lier
Sessieleider infoTrainer, coach, moeder en auteur van het boek "Intense emoties boven water".
Voor wieLeerkrachten en intern begeleiders die met jonge kinderen werken. Voor de deelnemers van het Netwerk JRK is deze lezing tevens de eerste bijeenkomst van het netwerk, zij hoeven zich alleen aan te melden als zij een certificaat willen ontvangen.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Jonge kinderen gebruiken emoties om te communiceren. Soms worden kinderen, ouders en professionals overvallen door deze emoties. Hoe kun je als ouder en professional de emoties van jonge kinderen zien als signalen? Hoe interpreteer je dit signaalgedrag, kun en wil je het beïnvloeden en hoe maak je het bespreekbaar met jonge kinderen en hun ouders?