19 september 2019

Kick-off nieuwe strategische koers 2020-2024: Met een rotsvast vertrouwen in de toekomst

Evenement aangemaakt door
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van
Inschrijving sluit op20 september 2019
 
LocatieEuroscoop, zaal 9
Tijd19.00-21.00
 
SessieleiderPaul van Hees
Thema
Doelgroep

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Inhoud

De afgelopen maanden is keihard gewerkt aan het nieuwe koersplan van onze stichting. En... het resultaat mag er zijn! We zijn er trots op het nieuwe richtinggevende beleid voor de komende vier jaren met jullie te mogen delen.

Dit doen wij op donderdagavond 19 september tijdens een interactieve/inspirerende avond, gepresenteerd door Paul van Hees. Het vindt plaats in Euroscoop en na afloop ben je van harte uitgenodigd voor een borrel bij De Beren (in hetzelfde gebouw als Euroscoop).

We vinden het belangrijk dat jij hierbij aanwezig bent; het is een weg die we met zijn allen inslaan. En... De kans is groot dat ook jij een bijdrage aan het plan hebt geleverd tijdens een van de brainstormsessies.

Het totale programma duurt van 19.00-21.00 uur.