Het toepassen van Expliciete Directe Instructie (EDI) in jouw eigen klas. - 24 september 2019

Evenement aangemaakt doorBiezonderwijs
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Biezonderwijs
Inschrijving sluit op10 september 2019
 
LocatieExpertisecentrum De Kracht, De Schans 135, 5011 EN Tilburg
Tijd16.00-18.30
BijzonderhedenDeze training omvat drie bijeenkomsten, namelijk 24-9, 19-11, 24-3. De data liggen zo ver uit elkaar omdat je in je klas veel gaat oefenen met het geleerde.
Kosten per deelnemer€ 195,00
Betaalwijzefactuur
 
SessieleiderKarin Spijkers
Sessieleider infoKarin is trainer, coach en expert bij Expertisecentrum De Kracht. Zij heeft haar roots in het speciaal onderwijs.
Voor wieleerkrachten (speciaal) basisonderwijs

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Wil jij ook dat je leerlingen succeservaringen opdoen en dat ze beter presteren? Dat alle leerlingen de gestelde doelen behalen en zich trots en competent voelen? Dan is Expliciete Directe Instructie (EDI) wel iets voor jou. Deze leerkrachtgestuurde instructiemethode zorgt voor een actieve betrokkenheid bij jouw leerlingen. Tijdens deze training gaan we het theoretisch kader koppelen aan jouw dagelijkse praktijk in de klas.

Je maakt kennis met een leerkracht gestuurde manier van werken waarmee je de actieve betrokkenheid van leerlingen vergroot. In de bijeenkomsten behandelen we de onderdelen van EDI, waarna je dit gaat toepassen tijdens je lessen.  Die ervaring neem je mee naar de volgende bijeenkomst. Zo ga je zelf stap voor stap jouw eigen instructievaardigheden onder de loep nemen en effectiever maken.

Het doel van deze training is het implementeren van het werken met EDI in je lessen. De instructievaardigheden van de leerkracht worden vergroot, het zorgt voor meer structuur, meer ondersteuning en voor een meer systematische instructie. Met als effect betere leerresultaten bij de leerlingen.