Een pad ontstaat door erop te lopen - 10 oktober 2019

Evenement aangemaakt doorTangent
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Tangent
Inschrijving sluit op8 oktober 2019
 
Locatienader te bepalen, afhankelijk van aantal inschrijvingen
Tijd20.00 - 21.30 uur
 
SessieleiderMijntje van Daesdonk
Sessieleider infoMijntje van Daesdonk (1978) is werkzaam als leerkracht, basisschoolcoach en muziekdocent op basisschool Den Bijstere en sinds 2017 heeft ze een praktijk voor rouw en verliesbegeleiding: Onderweg (www.onderwegtilburg.nl). Ze volgde haar post-HBO opleiding bij Riet Fiddelaers-Jaspers, Land van Rouw.
Voor wiemedewerkers basisonderwijs

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Een inspiratiedag over verlies en rouw voor onderwijsprofessionals die anderen tot steun zijn tijdens momenten in het leven waarin er sprake is van een groot verlies. Onder verlies en rouw wordt onder andere verstaan: verlies door dood, echtscheiding, verhuizing, vlucht uit je land van herkomst. Er is geen draaiboek voor hoe je rouwt. Er is geen gemarkeerde weg die je kunt volgen. “Een pad ontstaat door erop te lopen”, zegt filosoof Lao Tse. Tijdens deze inspiratieavond staan we, aan de hand van praktijk en theorie, stil bij de thema’s verlies en rouw. We gaan met elkaar in gesprek over wat we tegenkomen aan verlies en rouw in het onderwijs en hoe we daarin ook onszelf tegen kunnen komen.