Module 3b Verdieping van je vragen en reflectie. - 28 oktober 2019

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op28 oktober 2019
 
LocatieOBS De Bienekebolders, Kloosterlaan 28 5066 AN Moergestel
Tijd16.30-20.30 uur
BijzonderhedenOm deze module te kunnen volgen, dien je module 1 en 2 gevolgd te hebben. Voor een broodje wordt gezorgd.
 
SessieleiderMarie-Louise Magis
Sessieleider infoMijn naam is Marie-Louise Magis. Ik ben getrouwd en ben de trotse moeder van Rinske en Lucas. Daarnaast ben ik ook (schoon-) zus, vriendin, buurvrouw, vrijwilligster enzovoorts. Ik lees erg graag, wandel, speel dwarsfluit en schilder. Sinds 1977 werk ik in de gezondheidszorg. Werken met mensen is mijn passie. Via mijn werk in de psychiatrie, jeugdgezondheidszorg, algemeen maatschappelijk werk en ambulante begeleiding van mensen met beperkingen, kwam ik ook altijd in contact met onderwijs. Vanuit de hulpverlening heb ik me ontwikkeld in het lesgeven, workshops organiseren en geven, trainen en coachen van kinderen, ouders en leerkrachten. Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Veel wijsheid is terug te vinden in talloze boeken, maar de praktijk vind ik nog altijd de beste leerschool. Deze combinatie van informatie en praktijk bundel en gebruik ik in mijn werk en trainingen. Naast mijn eigen praktijk ben ik als franchisenemer verbonden aan de Associatie voor Coaching. Ik ben aangesloten bij de International Coach Federation (Global en Nederland) en ben geaccrediteerd Professional Certified Coach, PCC niveau.
Voor wieVoor iedereen die module 1 en 2 al gevolgd heeft.

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Module 3b verdieping van je vragen en reflectie
16.30-16.45 uur   welkom en uitleg programma
                            Gespreksvoering
17.45-18.15 uur   Eten (er wordt voor een broodje gezorgd)
                            Vragenfamilie + matrix
                            Reflectie 2 goede en 2 slecte momenten adhv bv.TROA           
20.15-20.30 uur   Evaluatie en Afsluiting                                            
 

Deze module is een onderdeel van een serie modules die rondom coaching worden aangeboden.

Module 1: Coachend Begeleiden
> voor iedereen die iets met coaching wil gaan doen

Module 2: De kracht van het vragen stellen
> voor iedereen die module 1 heeft gevolgd

Module 3a: Resultaatvoorstelling boven tafel krijgen
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3b: Verdieping van je vragen + reflectie
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3c: Hoe start ik een gesprek?
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd

Module 3d: Aanspreken en confronteren
> voor iedereen die module 1 en 2 heeft gevolgd