‘Aan Tafel’ Mini-symposium ‘Getting it right for every child’ inclusief workshop kansencirkel - 30 oktober 2019

Evenement aangemaakt doorPlein013
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Plein013
Inschrijving sluit op29 oktober 2019
 
LocatieFontys Hogeschool Pedagogiek Tilburg, Professor Goossenslaan 1-01, Mollergebouw P1, Ruimte D1.04 “De Bistro”
Tijd13:45 - 17:00 uur
 
SessieleiderRonnie Hill
Sessieleider infoRonnie is ambassadeur voor Girfec en lid van de directie van The Health and Social Care Alliance Schotland. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van kinderdiensten, sociaal werk, onderwijs en regelgeving, en is een voorstander van kinderrechten.
Voor wieVoor iedereen die benieuwd is naar Getting it right for every child

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

‘Aan Tafel’ Mini-symposium ‘Getting it right for every child’ inclusief workshop kansencirkel

Samen het goede doen voor ieder kind …

Dat is wat Marcelle Hendrickx (wethouder gemeente Tilburg), Carin Zandbergen (voorzitter college van bestuur Xpect Primair) en Lian Smits (bestuurder Sterk Huis) inspireerde in Schotland toen ze eind 2017 kennis maakten met het gedachtengoed en de werkwijze van ‘Girfec’. De basis om het goede te doen voor ieder kind, de gemeenschappelijke taal en manier van werken met kinderen, ouders en elkaar is waar ze ons graag in meenemen. Twee keer eerder waren ze al bij ons te gast. Door groot succes komen ze 30 oktober weer. Deze keer met een uitgebreider programma in de vorm van een minisymposium.

 

Ronnie Hill opent met zijn schotse tongval het minisymposium en deelt zijn kennis, ervaring en enthousiasme over Girfec graag met je. Ronnie is ambassadeur voor Girfec en lid van de directie van The Health and Social Care Alliance Schotland. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van kinderdiensten, sociaal werk, onderwijs en regelgeving, en is een voorstander van kinderrechten. Daarna is er de mogelijkheid om te kiezen tussen twee onderdelen: ‘In gesprek met ‘ en ‘Workshop kansencirkel’. Tijdens ‘In gesprek met’ kun je in een kleinere setting in gesprek met Ronnie, Vivian, Lian en andere aanwezige professionals. Tijdens de ‘Workshop Kansencirkel’ kun je onder begeleiding van collega’s uit het onderwijs aan de slag met de Nederlandse versie van het ‘Well Being Wheel’.

 

Het 'Aan tafel’ mini-symposium vindt plaats bij Fontys Hogeschool Pedagogiek Tilburg, Professor Goossenslaan 1-01, Mollergebouw P1, Ruimte D1.01. De koffie staat klaar om 13.45 uur, het mini-symposium start om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Het symposium is gratis toegankelijk. Gratis parkeren is mogelijk maar let op: de ingang van de parkeerplaats is verplaatst naar de Stappegoorweg (naast Intratuin). Als de parkeerplaats vol is, parkeer dan aan de overzijde bij Euroscoop (betaald).

 

Interesse? 

Je kunt je opgeven via https://fontys.nl/Algemene-agenda/Aan-Tafel-minisymposium-Getting-it-right-for-every-child-inclusief-workshop-kansencirkel.htm