Kinderuniversiteit over gezonde leefstijl (voor groep 6-7-8) - 30 oktober 2019

Evenement aangemaakt doorTilburg University Junior
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Tilburg University Junior
Inschrijving sluit op30 oktober 2019
 
LocatieTilburg University
Tijd10.00 - 11.00 uur
 
Voor wieGroep 6-7-8

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Tilburg University vindt het belangrijk dat ook kinderen ervaren en ontdekken wat wetenschap is. Daarom organiseren we elk schooljaar op onze campus een aantal unieke (gratis) colleges speciaal voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool.  Een bijzondere ervaring én een verdieping op het reguliere onderwijs!

Eerste kinderuniversiteit op 30 oktober over gezonde leefstijl
Op woensdag 30 oktober van 10.00 - 11.00u is het eerste college van het nieuwe schooljaar. Jantine Schuit is onze professor op het gebied van gezondheid, gedrag en maatschappij. Zij vertelt de kinderen deze ochtend op een leuke manier over hoe je fit kunt worden door beweging en gezonde voeding. 

Aanmelden
Als leerkracht kunt u uw klas of een aantal leerlingen aanmelden door een e-mail te sturen naar: junior@tilburguniversity.edu met daarin het aantal leerlingen, de naam van uw school en groep. Uiteraard zijn leerkrachten, ouders en begeleiders ook van harte welkom bij het college.

Meer informatie? 
Kijk op www.tilburguniversity.edu/kinderuniversiteit