Meet Up Trends in innovatie - 5 november 2019

Evenement aangemaakt doorPlein013
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Plein013
Inschrijving sluit op4 november 2019
 
LocatieStation 88 in Tilburg
Tijd16:00-19:00
 
Voor wieVoor geïnteresseerden

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

In het Innovatienetwerk Jeugd werken we samen om de kansen voor kinderen en jongeren te vergroten. Innovaties kunnen deze kansen versterken. Of voorkomen dat ze juist verslechteren. Daarom organiseren we op 5 november een Meet Up, met als thema Trends in innovatie. 

Programma Meet Up 5 november

Het programma is een mooie mix van kennis, inspiratie en doen! Je kunt nieuwe kennis op doen over 'Trends in Innovatie' door het volgen van een minicollege. Ook delen initiatiefnemers die eerder dit jaar zijn gestart aan een verkenningstraject hun ervaringen. Waar liepen ze tegen aan? Wat ging er goed? Wat hebben ze nodig voor de toekomst? Ze gaan ook pitchen om in aanmerking te komen voor steun van het netwerk in het ontwikkeltraject. Kom jij mee stemmen?!

Op het programma staan ook de ideeën die voort zijn gekomen uit het Innovatielab VR & Gamification. Zij delen hun ervaringen met het publiek. Natuurlijk is er ook ruimte om het netwerk te benutten en mensen aan elkaar te verbinden. Zo bloeien ideeën uit tot succesvolle initiatieven. Ben jij erbij?!

De initiatiefnemers die pitchen zijn:

Flowie: Jouw coach in de periode van wachttijd. 
Duurzame sportuitval:  jeugd die extra aandacht nodig heeft kan - blijven - mee doen in sportverenigingen.
1Samen: het taboe doorbreken van eenzaamheid bij jongeren.

Aanmelden kan via onderstaande link: 

https://www.innovatienetwerkjeugd.nl/activiteiten/164-meet-up-trends-in-innovatie