Meer leveren in minder tijd met Agile-Scrum (vernieuwd) - 13 november 2019

Evenement aangemaakt doorOpmaat
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Opmaat
Inschrijving sluit op1 november 2019
 
LocatieHeuvel 44-45 5038 CS Tilburg (Id@5)
Tijd15.30-18.30 uur
 
SessieleiderMichiel ter Horst
Sessieleider infoIk werk als trainer en consultant Lean & Agile-Scrum bij ID@5. Mijn doel is om teams te leren hoe ze in hun eigen professionele omgeving continu kunnen leveren, leren en verbeteren. Zo haal je het maximale uit jezelf en dat is goed voor je leerlingen en het onderwijs.
Voor wieVoor iedereen die zich bezig houdt of affiniteit heeft met het thema

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt, maar je kan je inschrijven voor de wachtlijst

Deze sessie gaat over hoe je als team meer waarde kunt leveren in minder tijd. Dé essentie van Agile-Scrum! Want wat is het effect op onze productiviteit en kwaliteit wanneer we de factor tijd vastzetten? Wat doet een gezonde tijdsdruk met onze creativiteit en ons prestatievermogen? Want lever je als team betere producten of diensten wanneer je eindeloos de tijd hebt? Of juist niet….?

In deze sessie gaan we met een nieuw geformeerd team (jullie!) aan de slag met het thema "Ontwikkelacademie" door Agile-Scrum daarop toe te passen. Niets beter dan jezelf overtuigen door te doen! Nieuwsgierig geworden? Investeer dan 3 uurtjes van je tijd en bepaal vervolgens zelf of je verder wil gaan met Agile-Scrum! Maar let op, het is geen magie, geen toverstokje, het is en blijft gewoon hard werken ;-)