Mentorencursus Module 3 Reflecteren - 8 januari 2020

Evenement aangemaakt doorFontys HKE
Inschrijving open voorMedewerkers van alle organisaties
Inschrijving sluit op8 januari 2020
 
LocatieFontys HKE Tilburg, Prof. Goossenslaan 1, 5022 DM Tilburg
Tijd15.00-17.30 uur
BijzonderhedenDit is een van de vier modules die je kunt volgen om jezelf als mentor te professionaliseren. Volg je alle vier de modules, dan ontvang je een certificaat. Het is echter ook mogelijk om een module los te volgen.
 
SessieleiderPatrick Cohen en Lidewijn van Kuppevelt
Voor wieVoor alle leerkrachten die intrinsiek gemotiveerd zijn om een (nog) betere mentor te worden

Om anderen in beweging te krijgen, moeten mentoren eerst zichzelf goed kennen. Deze bijeenkomst gaat over zelfinzicht en reflecteren op het eigen handelen van de mentor. Aan de hand van de reflectiecyclus van Korthagen, het IJsberg-model van McLelland en het JoHaRi-venster (Luft en Ingman), gaan de cursisten op zoek naar hun eigen overtuigingen en opvattingen (over onderwijs en mentorschap). De theorie over Fixed or Growth Mindsets (Dweck, 2006) vormt daarbij een mooi houvast.

Inschrijven >>