11 februari 2020

Klanksessie 2

Evenement aangemaakt doorT-PrimaiR
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van T-PrimaiR
Inschrijving sluit op11 februari 2020
 
LocatieJL Driecant, Dalemdreef 25, 5035 LZ Tilburg
Tijd19.30-21.00 uur
BijzonderhedenNeem zelf iets mee waar je op kunt liggen, bijv. matrasje/slaapzak en warme deken/kussen, makkelijke kleding en warme sokken.
 
SessieleiderAnja Driessens
Sessieleider infoAanbieder van persoonlijke begeleiding , klanksessies , klankmeditatie , braingym , holisctic pulsing , EFT, creatief schrijven , leerkracht basisonderwijs en sociaal werker. Na jarenlang met passie te hebben gewerkt in het basisonderwijs ben ik getraind in begeleiden en werken met klanken. Individueel en in groepsverband. Klanken brengen harmonie en vreugde. Je komt dicht bij jezelf , in contact met je ademhaling , verbinding met hoofd en lijf , ontspannen en weer opgeladen voor een nieuwe uitdaging. Go with the flow.
Thema
Doelgroep

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt, maar je kan je inschrijven voor de wachtlijst

Inhoud

Liggend op een zelf meegebracht matrasje/matje in een slaapslaap/warme deken mag je 70 min genieten van een klankontspanning. Je hoeft niets te doen en mag voelen wat klanken met je doen. Door visualisaties en klank neem  ik je mee in een verhaal en mag je toelaten wat er komt.  Je ontdekt patronen en wordt je bewust van je ademhaling. In verbinding met jezelf en in jouw eigen proces krijg je na afloop de ruimte om rustig  actief te worden en ontspannen naar huis te gaan. Er is altijd ruimte om vragen te stellen of ervaringen te delen.