09 april 2020

Een goed gesprek...en nu jij!

Evenement aangemaakt doorTangent
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Tangent
Inschrijving sluit op2 april 2020
 
LocatieQlubhouse, Tivolistraat 6, 5017 HP Tilburg
Tijd9.30-12.30
 
SessieleiderSandra van den Broek, Esther Vingerhoets en Marlies van der Waa
Sessieleider infoSandra en Esther zijn werkzaam als coach en trainer bij Stichting Tangent en Marlies is trainingsacteur.
Thema
Doelgroep

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Inhoud

Tijdens deze training ga je zelf aan de slag met een ingebrachte casus, samen met de trainingsacteur. Het zou fijn zijn als je het eerste deel van de training bij ons gevolgd hebt (Een goed gesprek, zo doe je dat!). Dit is echter niet noodzakelijk. Let wel, we gaan er vanuit dat je basiskennis beheerst van gesprekstechnieken. Samen zorgen wij voor een veilige setting om zo op een prettige manier van en met elkaar te leren.
De casus is er een uit je eigen werksituatie, waarin jij bemerkte dat het gesprek niet liep zoals jij graag had gewild. Het is dus belangrijk dat je deze situatie helder kunt maken voor jezelf en de trainingsacteur. Dan volgt een oefensessie met de acteur waarin je ervaart wat je eigen rol is en wat dit doet met de ander. Uit ervaring weten wij dat de casus van de ander je juist ook tot een dieper inzicht kan brengen.
Kortom, een inspirerende bijeenkomst voor leerkrachten op een inspirerende plek in hartje Tilburg!