19 mei 2020

GEANNULEERD! Playing for Success, informatieve bijeenkomst

Evenement aangemaakt doorPlein013
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Plein013
Inschrijving sluit op12 maart 2020
 
LocatieWillem II stadion (hoofdingang)
Tijd16.00 uur tot 17.15 uur
Bijzonderhedenvanaf 15.45 inloop met koffie en thee.
 
SessieleiderAnnette Eikenaar en/of Engelbert Zoontjens
Sessieleider infoEngelbert Zoontjens is centrum manager PfS Tilburg en daarnaast intern begeleider op basisschool D'n Hazennest. Annette Eikenaar is de leerkracht PfS Tilburg.
Thema
Doelgroep

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Inhoud

Playing for Success is een naschools programma voor kinderen uit groep 6-7-en 8. Om sociaal-emotionele redenen loopt het op school, soms tijdelijk, minder lekker dan verwacht. Het kind zit niet lekker in zijn vel. Playing for Success kan dan mogelijk bijdragen aan een betere motivatie, beter zelfbeeld, meer weerbaarheid en meer zelfvertrouwen.

Playing for Success neemt leerlingen mee naar een uitdagende en inspirerende plek buiten school, het Willem II stadion. Tien tot twaalf wekenlang doen ze er zoveel als mogelijk positieve ervaringen op zodat ze kunnen werken aan hun sociaal-emotionele ontwikkeling. 

Tijdens de bijeenkomst krijgt u uitleg over de werkwijze en resultaten, voor welke kinderen Playing for Success bedoeld is en kunt u tot slot een kijkje nemen tijdens een bijeenkomst in ons leercentrum.