Mindfulness voor leerkrachten? Nee toch? ...of? Wordt verplaatst. Aangegeven datum is fictief - 22 mei 2020

Evenement aangemaakt doorT-PrimaiR
Inschrijving open voorMedewerkers van alle organisaties
Inschrijving sluit op22 mei 2020
 
LocatieFontys Pabo
TijdInloop 15.15 uur. Start 15.45 uur. Einde 17.15 uur
BijzonderhedenBernadette doet promotieonderzoek aan de Radboud Universiteit op het gebied van mindfulness en onderwijs en biedt een buitenkans aan voor leerkrachten in het PO: Een onderzoeksplek in een 8-weekse training. Meer informatie hierover volgt op de bijeenkomst zelf.
 
SessieleiderBernadette Lensen
Sessieleider infoBernadette Lensen is één van de directeuren van de Nicolaasschool in Rotterdam West. Tijdens haar werk als directeur en na het succesvol volbrengen van de postacademische studie mindfulness aan het Universitair Medisch centrum van de Radboud Universiteit, ervaart zij in eigen praktijk de grote meerwaarde van het vergroten van je mentale veerkracht middels mindfulness. Dat Bernadette zich hierin is gaan bekwamen kwam voort uit de wens bij te kunnen dragen aan het welbevinden van onderwijsprofessionals en hun leerlingen in een tijd waarin stress steeds meer grip krijgt op hen.
Voor wieAlle werknemers binnen het onderwijs die bewuster om willen gaan met hun (mentale) gezondheid

Beste leerkracht,
De lezing van Bernadette Lensen op 23-3 kan niet doorgaan vanwege het Coronavirus. I.o.m. met Bernadette hebben we toch een manier gevonden waarop jij alsnog kan profiteren (als je dat zou willen) van het unieke aanbod dat aan deze lezing vast zou zitten.

Meer lezen? Hierbij een link naar het artikel van Bernadette Lensen uit de JSW waarin je meer leest over wat mindfulness nu eigenlijk is en de veelbelovende resultaten van het pilotonderzoek wat al in Rotterdam plaats heeft gevonden.

 

Inschrijven >>