07 september 2020

Versterk je persoonlijke effectiviteit met ACT

Evenement aangemaakt doorBiezonderwijs
ContactpersoonNatacha Dekkers - n.dekkers@dekracht.com
Inschrijving open voorMedewerkers van alle organisaties
Inschrijving sluit op31 augustus 2020
 
LocatieExpertisecentrum De Kracht, De Schans 135, Tilburg
Tijd16.00-19.00 uur
BijzonderhedenDe training omvat 6 bijeenkomsten van 3 uur, op de volgende data: 7 september, 12 oktober 2020, 9 november 2020, 7 december 2020, 11 januari 2021, 8 februari 2021. Reken op 2 uur per week verwerking van de lesstof middels huiswerkopdrachten en oefenen van technieken in oefengroep / dagelijkse praktijk.
Kosten per deelnemer€ 390
Betaalwijzefactuur
 
SessieleiderNatacha Dekkers en Rianne Kuijpers
Sessieleider infoRianne en Natacha geven beide leiding aan Expertisecentrum De Kracht. Daarnaast zijn zij trainer en coachen zij (onderwijs)professionals en schoolteams. Beiden hebben ze de ACT basisopleiding en de Master NLP.
ThemaBrede talentontwikkeling, Inzetbaarheid
DoelgroepOnderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Directie, Kinderopvang: Leidinggevende kinderopvang

Doel

Het vergroten van je mentale flexibiliteit en weerstand.

Inhoud

Ken je dat? Je hebt tijdens je leven en je carrière al zoveel opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd, dat je denkt het nu toch wel allemaal te weten? Maar toch ontdek je regelmatig dat dingen nog steeds niet gaan zoals jij zou willen. En wat blijkt? Het zijn steeds dezelfde patronen die je in de weg staan. 

Vaardigheden aanleren is één, maar wat daaronder zit aan patronen en overtuigingen heeft een wezenlijke invloed op jouw effectiviteit. Wil je leren om belemmerende patronen en overtuigingen op een praktische manier om te zetten naar waardevol handelen?... Dan is het volgen van deze training een mooie kans!

Deze training is gebaseerd op de principes van de ACT (Acceptance en Commitment Training). Na deze training:

  • Kun je leiderschap nemen over jouw eigen functioneren en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling
  • Heb je Inzicht in wat eigenlijk belangrijk is voor jou in het leven
  • Heb je kennis over methodieken om jouw balans in evenwicht te houden en kun je deze toepassen

Programma

Onderdelen die aan de orde komen:

  • Inleiding ACT - Controle en strijd
  • Waarden 
  • Matrix vanuit de ACT
  • Acceptatie – Defusie
  • Jezelf als context
  • Toegewijd handelen

Bijzonderheden

Dit is een ervaringsgerichte training met inspirerende werkvormen waardoor je jezelf en elkaar kunt spiegelen. Je leert van en met elkaar. Tussen de trainingsdagen door werk je aan opdrachten, welke in vervolgsessies teruggekoppeld worden.

Inschrijven