21 september 2020

Stichting LeerKRACHT: samen werken aan nóg beter onderwijs!

Evenement aangemaakt doorT-PrimaiR
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van T-PrimaiR
Inschrijving sluit op16 september 2020
 
Locatiebasisschool de Sporckt, Meerssenstraat 1B, 5045 JB Tilburg
Tijd15.30-17.00 uur
 
SessieleiderRobert-Frank Heijnen
Sessieleider infoExpertcoach Stichting LeerKRACHT
ThemaBrede talentontwikkeling, Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen
DoelgroepOnderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Directie

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Doel

Informeren en ervaren wat de leerKRACHT-aanpak zou kunnen betekenen voor jouw school.

Inhoud

Het saaie vergaderen beu? Zucht je onder werkdruk, omdat er zoveel is dat moet? Wil je meer betrokkenheid bij je leerlingen? Wil je het onderwijs innoveren, maar krijg je niet al je collega's mee? Herken je je in een van deze situaties, dan is de leerKRACHT-aanpak wat je nodig hebt! www.stichting-leerkracht.nl Er is geen aanpak die zo snel en effectief werkt, dat constateren onderzoekers van de Universiteit Utrecht. Met leerKRACHT-methodiek werk je als team doelgericht samen en krijg je beter onderwijs, meer werkplezier en betrokken leerlingen. Wil je weten wat leerKRACHT kan betekenen voor jouw school? Kom dan naar de inspiratiesessie op maandag 21 september van 15.30-17.00 uur, basisschool de Sporckt, Meerssenstraat 1B, 5045 JB Tilburg.

Video

Programma

Leraren en schoolleiding van de Sporckt nemen je mee in hun ervaringen met leerKRACHT. Na 1,5 uur weet je hoe de leerKRACHT-aanpak in de praktijk werk en wat het jouw school kan opleveren. De bijeenkomst is bedoeld voor leerkrachten, IB-ers en schoolleiders. Na een korte interactieve uitleg met ervaringsverhalen van leraren en de schoolleider van de Sporckt, krijg je een beeld van hoe de leerKRACHT-methodiek werkt. Daarna ga je aan de slag met een van de leerKRACHT-instrumenten en denk je na over wat de leerKRACHT-aanpak voor jouw school zou kunnen betekenen.