02 november 2020

Kijken met kinderen

Evenement aangemaakt doorBiezonderwijs
ContactpersoonEefje de Gunst - e.dgunst@dekracht.com
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Biezonderwijs
Inschrijving sluit op19 oktober 2020
 
LocatieExpertisecentrum De Kracht, De Schans 135, 5011 EN Tilburg
Tijd16.30 - 17.30
 
SessieleiderEefje de Gunst en Hilde van Rijsewijk
Sessieleider infoEefje en Hilde werken als coach en trainer bij Expertisecentrum De Kracht. Vanuit De Kracht coachen en begeleiden zij leerkrachten en schoolteams. Zij hebben zich beiden bekwaamd in beeldcoachen. Helemaal enthousiast zijn zij geworden van beeldcoaching met kinderen. Kinderen meenemen in het proces van ondersteuningsvraag naar oplossing levert enorm mooie, duurzame resultaten op, blijkt in de praktijk.
ThemaKlassenmanagement, Pedagogisch handelen
DoelgroepOnderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Doel

In deze inspiratiesessie wordt bekendheid gegegeven aan de dienst "Kijken met kinderen" vanuit Expertisecentrum De Kracht. Kijken met kinderen is een discipline die nauw aansluit bij beeldcoachen. Na deze inspiratiesessie weet je hoe een traject Kijken met kinderen eruit ziet en hopen wij jou net zo enthousiast te hebben gemaakt voor deze vorm van coaching. 

Inhoud

Tijdens deze inspiratisessie wordt uitgelegd hoe je door het bespreken van beelden die eerder in de klas gemaakt zijn kunt werken aan het reflecterend vermogen van leerlingen op hun eigen handelen. Hierdoor ontstaat er een hogere betrokkenheid en een beter klassenklimaat.