25 november 2020

Mentorencursus Module 2 Feedback

Evenement aangemaakt doorFontys HKE
ContactpersoonPatrick Cohen - p.cohen@fontys.nl
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van Fontys HKE
Inschrijving sluit op24 november 2020
 
LocatieFontys HKE Tilburg, Prof. Goossenslaan 1, 5022 DM Tilburg
Tijd15.00-17.30 uur
BijzonderhedenDit is een van de vier modules die je kunt volgen om jezelf als mentor te professionaliseren. Volg je alle vier de modules, dan ontvang je een certificaat. Het is echter ook mogelijk om een module los te volgen.
 
SessieleiderPatrick Cohen en Lidewijn van Kuppevelt
ThemaInzetbaarheid, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap
DoelgroepOnderwijs: Onderwijzend personeel

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Inhoud

Eén van de belangrijkste taken van de mentor is het geven van feedback aan studenten op hun leerproces en competentie-ontwikkeling. De cursisten krijgen inzicht in het competentieprofiel en de Kritische Beroepssituaties van de opleiding.  Aan de hand van de theorie over Feed-up, Feedback, Feed-forward (Hattie en Timperley, 2007), bespreken we hoe de mentor de student verder kan helpen in zijn persoonlijke leerdoelen. Het inzetten van de juiste gesprekstechnieken en –interventies tijdens zo’n feedbackgesprek komt aan de orde.