04 maart 2021

”Laad-jezelf-op”-webinar: voor alle onderwijsprofessionals die wel wat extra energie kunnen gebruiken.

Evenement aangemaakt doorT-PrimaiR
ContactpersoonBeitske Schoof & Daniëlle Donkers - hello@thechangemasters.nl
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van T-PrimaiR
Inschrijving sluit op4 maart 2021
 
LocatieOnline
Tijd20.00-21.00 uur
 
SessieleiderBeitske Schoof & Daniëlle Donkers
ThemaInzetbaarheid
DoelgroepOnderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Onderwijsondersteunend personeel, Kinderopvang: Pedagogisch medewerker

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Doel

Inzicht krijgen in de werking van je eigen energiehuishouding en ontdekken hoe je jouw energiepeil kan verbeteren met eenvoudige & makkelijk toepasbare oefeningen.

Hoi! Wij zijn Beitske Schoof & Daniëlle Donkers, trainers bij the ChangeMasters. Wij ontwikkelen waardevolle e-learning programma’s voor onderwijsprofessionals op het gebied van stressreductie, mentale gezondheid en geluk. Onze toegankelijke en energieke aanpak - in combinatie met onze voorliefde voor digitaal onderwijs - zorgt dat jouw veranderingskracht stap voor stap verbetert. En het is nog leuk ook! Onze missie is om zoveel mogelijk energieke leerkrachten voor de klas te krijgen; da’s fijn voor de kinderen en een must voor innovatief & kwalitatief goed onderwijs. Wil je meer weten over onze achtergrond en werkwijze? Bekijk dan deze video.

De basisscholen zijn weer open en het thuisonderwijs ligt gelukkig achter ons. Het betekent fijn aan de slag in je vertrouwde klas met de kinderen die jij graag van alles wil leren. Wellicht ben je druk bezig om ‘achterstanden’ in kaart te brengen om het schooljaar volgens de doelen goed af te ronden. Tegelijkertijd moet je ook je administratie blijven bijhouden en de vele vragen van ouders beantwoorden.

Inhoud

Naast bovengenoemde extra werkzaamheden, wil je ook nog in de gaten houden dat alle kinderen zich aan de corona-regels houden en voorkomen dat je zelf ziek wordt. Dat kan best lastig zijn. Om al die ballen in de lucht te houden. 
Maar niet alleen ziet school er anders uit, thuis is ook alles anders. Door Corona is je wekelijkse sportafspraak uit je agenda geschrapt, zijn gezellige uitjes weggevallen en heb je meer in huis doorgebracht dan je lief is. Allemaal zaken die de realiteit zijn. Leerkrachten zijn geneigd zichzelf op nummer 2 te zetten, omdat hun werk als leerkracht nou eenmaal veel tijd, inzet en energie van ze verlangt. Wat daarbij vaak wordt vergeten is dat je zelf er ook nog bent; niet alleen als leerkracht maar ook als persoon.

Het is dus de vraag hóe jij jezelf voldoende kan opladen zodat je al die kinderen kan begeleiden in wat ze echt nodig hebben.... 

  • Hoe zorg jij ervoor dat je voldoende energie hebt? 
  • Zodat je niet alleen de aandacht & ondersteuning kunt geven aan de kinderen in jouw klas, maar ook om thuis de dingen te doen die je graag doet? 
  • En dat je steeds met een goed gevoel kunt terugkijken op een leuke (werk)dag? 

Dát gaan we op 4 maart 2021 in een live webinar met je delen. 

Naast inzichten en tips, geven we je ook oefeningen mee die je de volgende dag gelijk op school of thuis kan gebruiken om je energieniveau te boosten. Er is ruimte voor vragen, maar als je alleen wilt luisteren is dat helemaal prima. 

Oh ja, je moet er live bij zijn want er komt geen opname. 

We zien je graag op 4 maart! 

Energieke groeten, 

Beitske & Daniëlle

Programma

  • Energie, hoe werkt het (niet)?!
  • energiemeting, om te peilen hoe het er bij jou voor staat
  • drie manieren/oefeningen waarmee je je fysieke, mentale en emotionele energie-niveau kan verbeteren.