14 juni 2021

Worden wat je wilt! Inspiratie avond in Techniek OntdekRijk (digitaal)

Evenement aangemaakt doorTechniekRijk OntdekRijk
ContactpersoonAnnelies van Helvoort - anneliesvanhelvoort@techniekontdekrijk.nl
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van TechniekRijk OntdekRijk
Inschrijving sluit op10 juni 2021
 
LocatieOnline
Tijd15.30-17.00 uur
 
SessieleiderAnnelies van Helvoort en Laudy Brouwer
Sessieleider infoWij zijn beiden leerkracht en actief in Techniek OntdekRijk. Om Wetenschap en Techniek activiteiten nog makkelijker, laagdrempeliger en voor jullie toegankelijk te maken hebben wij naast het ontvangen van groepen in Techniek OntdekRijk de digitale omgeving ‘Mijn OntdekRijk’ ontwikkeld. Zoals we al een 5-tal jaren bij de groepsbezoeken laten zien kunnen W&T activiteiten prima in plaats van je reken- of taalles, maar zijn ook een prima invulling voor een WO-, muziek-, drama- of andere les. Je kunt er namelijk dezelfde doelen mee bereiken. En alles gericht op ‘in plaats van’ zodat het er niet bij komt en jullie het zelf in kunnen passen binnen het aanbod aan je groep. Voor meer info zie www.techniekontdekrijk.nl. Ook voor een bezoek met je groep aan Techniek OntdekRijk kun je terecht op deze site.
ThemaEducatief partnerschap, Brede talentontwikkeling
DoelgroepOnderwijs: Onderwijzend personeel, Onderwijsondersteunend personeel

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Doel

Stimuleren samenwerking bedrijfsleven en basisonderwijs.  Handvatten verkrijgen om dit in je eigen praktijk toe te passen. Kennismaken met Jet-net & TechNet.

 

Inhoud

Tijdens deze online kennisdelingssessie nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden om samen te werken met het bedrijfsleven. Waarom zou je dat eigenlijk al willen op de basisschool? Wat is hiervoor nodig? Hoe sluit dit aan bij mijn curriculum en hoe kom ik dan tot mooie activiteiten? In deze interactieve sessie nemen Tirza de Jong, regiocoördinator Jet-net & TechNet en Carla Roos, projectleider bij Jet-net & TechNet je mee op route langs diverse inzichten, handvatten en krijg je tips om zelf vorm en inhoud te geven aan de samenwerking. Zodat jouw w&t onderwijs nog meer verbinding en context kan krijgen met de buitenwereld.

Programma

Worden wat je wilt!