03 november 2021

Verdiepende K!NDT training: wat is K!NDT, de kansencirkel en de K!NDT cirkel en hoe ga ik hiermee aan de slag?

Evenement aangemaakt doorT-PrimaiR
ContactpersoonStefanie Bolsius - stefanie.bolsius@tprimair.nl
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van T-PrimaiR
Inschrijving sluit op1 november 2021
 
Locatien.t.b. hierover word je vooraf geïnformeerd
Tijd14.00-16.00 uur
BijzonderhedenOp www.kindt.co kun je alvast meer informatie vinden. De rest volgt op de training.
 
SessieleiderStefanie Bolsius, Heidi Baars en Esther van de Pas
Sessieleider infoNa de kennismaking met de kansencirkel bieden we dit jaar een verdiepende K!NDT training die we samen met Esther van de Pas van Praat+teken hebben ontwikkeld. Naast uitleg over K!NDT, de kansencirkel en de K!NDT cirkel helpen we je concreet op weg zodat je na deze training zelf aan de slag kunt in jouw omgeving. Hoe je op deze manier in gesprek gaat met kinderen en ouders staat centraal. Stefanie Bolsius is coordinator van K!NDT, Heidi Baars is IB-er van bs De Wegwijzer en samen zijn zij onderdeel van het praktijkteam van K!NDT.
ThemaOnderwijsontwikkelingen, Pedagogisch handelen, Educatief partnerschap
Doelgroep

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Doel

Inspireren en concreet op weg helpen om hiermee zelf aan de slag te gaan.

Inhoud

We leggen je de basis van K!NDT en de kansencirkel en K!NDT cirkel uit, gaan in op theorieën over gespreksvoering en de achtergrond en urgentie van de Kansencirkel en K!NDT cirkel en zelf aan de slag.

Programma

Deelnemers krijgen voor aanvang van de training een mail met het programma.

Bijzonderheden

Mocht je interesse hebben, maar kun je woensdag 3 november niet. De volgende training via de Ontwikkelacademie is woensdag 2 februari 2022. Daarnaast kun je via www.kindt.co ook een aanvraag doen voor een training op locatie met jouw collega’s en/of samenwerkingspartners. ​