16 juni 2022

Verdiepende K!NDT training i.s.m. Praat+teken: wat is K!NDT, de Kansencirkel en de K!NDT cirkel en hoe ga ik hiermee aan de slag?

Evenement aangemaakt doorT-PrimaiR
ContactpersoonStefanie Bolsius - stefanie.bolsius@tprimair.nl
Inschrijving open voorAlleen medewerkers van T-PrimaiR
Inschrijving sluit op14 juni 2022
 
LocatieAfhankelijk van de dan geldende corona maatregelen
Tijd15.30-17.30 uur
BijzonderhedenDeze training is voor collega’s met en zonder kennis over K!NDT. Het helpt als je vooraf de website van K!NDT www.kindt.co bekijkt voor de basisinformatie, inspiratie en materiaal.Het helpt als je vooraf de website van K!NDT www.kindt.co bekijkt voor de basisinformatie, inspiratie en materiaal.
 
SessieleiderStefanie Bolsius en Heidi Baars
Sessieleider infoNa de kennismaking met de kansencirkel bieden we dit schooljaar een verdiepende K!NDT training die we samen met Esther van de Pas van Praat+teken hebben ontwikkeld. Naast uitleg over K!NDT, de kansencirkel en de K!NDT cirkel helpen we je concreet op weg zodat je na deze training zelf aan de slag kunt in jouw omgeving. Hoe je op deze manier in gesprek gaat met kinderen en ouders staat centraal. Stefanie Bolsius is coördinator van K!NDT, Heidi Baars is intern begeleider van Daltonschool Helen Parkhurst en basisschool De Wegwijzer. Samen zijn zij onderdeel van het praktijkteam van K!NDT.
ThemaOnderwijsontwikkelingen, Pedagogisch handelen, Educatief partnerschap
DoelgroepOnderwijs, Kinderopvang

De inschrijving van dit evenement is gesloten.

Doel

Inspireren en je concreet op weg helpen zodat je vanaf morgen hier zelf mee aan de slag kunt.

Inhoud

We leggen je de basis van K!NDT en de Kansencirkel en K!NDT cirkel uit, gaan in op theorieën over gespreksvoering en de achtergrond en urgentie van de Kansencirkel en K!NDT cirkel en zelf aan de slag.

Programma

Je krijgt voor aanvang van de training een mail met uitleg over het programma.

Bijzonderheden

Mocht je interesse hebben, maar kun je 16 juni niet? Je kunt via www.kindt.co ook een aanvraag doen voor een training op locatie met jouw collega’s en/of samenwerkingspartners op een datum die bij jullie past.