05 oktober 2022

Voorstelling Huidhonger

Evenement aangemaakt doorGemeente Tilburg
ContactpersoonBetty-Ann Blommers - b.blommers@imwregiotilburg.nl
Inschrijving open voorMedewerkers van alle organisaties
Inschrijving sluit op5 oktober 2022
 
LocatieStadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76, 5041 SB Tilburg
Tijd19.45
 
SessieleiderGemeente Tilburg en Expertisecentrum huiselijk geweld
ThemaPedagogisch handelen, Educatief partnerschap
DoelgroepOnderwijs, Kinderopvang

Doel

Dat mensen zich ervan bewust zijn wat kindermishandeling is.

Inhoud

Het hersenbesturingssysteem van Jaap draait op volle toeren. Jaap springt van nu, naar gisteren, naar de toekomst en naar toen hij 9 jaar was. De roekeloze eindjes verbinden lukt hem niet meer. Jaap is de weg kwijt. En dat begon als kind…Jaarlijks zijn 119.000 kinderen in Nederland slachtoffer van mishandeling. Ieder jaar groeit in Nederland circa 3% van alle kinderen op in onveilige gezinssituaties. Rauwkost maakt met Huidhonger een intense theatervoorstelling over het thema kindermishandeling. De pijn van hoofdpersoon Jaap zal zichtbaar zijn maar ook zijn abrupte reacties, de absurdheid van zijn hersenen en de humor die daar mee gepaard gaan. Klein, intiem en zeer respectvol gebracht.

Programma

Inschrijven