03 april 2024

Mentorencursus Module 4 intervisie

Evenement aangemaakt doorFontys HKE
ContactpersoonPatrick Cohen - p.cohen@fontys.nl
Inschrijving open voorMedewerkers van alle organisaties
Inschrijving sluit op27 februari 2024
 
LocatieFontys HKE Tilburg, Prof. Goossenslaan 1, 5022 DM Tilburg
Tijd15.00-17.30 uur
BijzonderhedenDit is een van de vier modules die je kunt volgen om jezelf als mentor te professionaliseren. Volg je alle vier de modules, dan ontvang je een certificaat. Het is echter ook mogelijk om een module los te volgen.
 
SessieleiderPatrick Cohen
ThemaInzetbaarheid, Onderwijsontwikkelingen, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap
DoelgroepOnderwijs: Onderwijzend personeel

Inhoud

Begeleidende tekst; Samen bespreken we enkele praktijkcases (ingebracht door de cursisten) vanuit de methodiek van de incidentmethode. Bij deze intervisie sluiten ook enkele studenten aan. De inhouden van de andere modules van deze mentorscholing kunnen helpend zijn bij het bespreken van de casus en het formuleren van handelingsvoornemens voor de inbrenger.

Inschrijven