25 juni 2024

Dynamisch VERDR

Evenement aangemaakt doorT-PrimaiR
ContactpersoonRalf de Kinderen - ralf@verdr.nl
Inschrijving open voorMedewerkers van alle organisaties
Inschrijving sluit op25 juni 2024
 
Locatienog nader te bepalen
Tijd19.00
 
SessieleiderRalf de Kinderen
Sessieleider infoNa meer dan 20 jaar ervaring als leerkracht in het primair onderwijs en meerdere jaren werkzaam als trainer/coach startte Ralf 4 jaar geleden VERDR; een praktijk voor coaching, trainingen en workshops. Ooit belandde hij met trots in de finale van de verkiezing voor beste meester van Nederland, nu begeleidt hij groepsprocessen op verschillende scholen, coacht hij zowel kinderen als leerkrachten in onder andere het bevorderen van weerbaarheid, het reduceren van faalangst, rouwverwerking en/of omgaan met onzekerheid.
ThemaPedagogisch handelen
DoelgroepOnderwijs: Onderwijzend personeel

Doel

Inspiratiesessie groepsdynamiek voor zij-instromers en startende leerkrachten. 

Inhoud

De inspiratiesessie “Dynamisch VERDR” gaat over communicatie binnen de groepsdynamiek, maar ook over ruis, (voor)oordelen, gevoelens en overtuigingen. Wat is binnen een groep zichtbaar? Welke onderstroom is er binnen de communicatie? Maar bovenal…..wat is jouw rol als leerkracht? Een avond vol eye-openers, waardoor jij als deelnemer wordt geprikkeld na te denken over je eigen handelen, het handelen van de kinderen in de groep en nieuwsgierig wordt naar de persoon achter het gedrag.

Programma

Deze avond zet je zowel letterlijk als figuurlijk in beweging. Een avond waardoor jij straks, bij het opstarten van een nieuwe groep, nog even terugdenkt aan deze sessie.

Inschrijven