De Ontwikkelacademie T-PrimaiR

LET OP:
VOOR MEDEWERKERS VAN DE BESTUREN VAN K013 EN T-PRIMAIR IS HET NODIG OM EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN.
NA INLOGGEN IS EEN BREDER AANBOD ZICHTBAAR.

Welkom bij de ontwikkelacademie voor de regio Tilburg. De Ontwikkelacademie is een platform voor en door (toekomstige) medewerkers die werkzaam zijn in het onderwijs en/ of de kinderopvang. Hier vind je het aanbod van inspiratie-, werk- en scholingsessies en opleidingen binnen deze regio. Via deze site kun je je online inschrijven voor events. Het streven is om samen met de verschillende organisaties een steeds breder aanbod te creëren, zodat iedere professional zich kan blijven ontwikkelen.

Let op: bij sommige events wordt een bijdrage gevraagd in de kosten per deelnemer. Ook bij te laat afmelden (binnen een week voor aanvang van het event) of niet komen opdagen kunnen de kosten worden doorberekend.

We wensen je veel ontwikkelplezier toe via De Ontwikkelacademie!

Aanbod activiteiten

 • 09 maart 2021 Top 20 principes voor de begeleiding van (hoog)begaafde leerlingen Thema: Brede talentontwikkeling  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Directie, Onderwijsondersteunend personeel info & inschrijven
 • 11 maart 2021 IB-netwerk Plein 013 Lente NM Tilburg Thema: Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap  Doelgroep: Onderwijs: IB'er info & inschrijven
 • 15 maart 2021 IB-netwerk Plein 013 Lente NM Goirle [wachtlijst] Thema: Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap  Doelgroep: Onderwijs: IB'er info & inschrijven
 • 16 maart 2021 IB-netwerk Plein 013 Lente VM Oisterwijk [wachtlijst] Thema: Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap  Doelgroep: Onderwijs: IB'er info & inschrijven
 • 16 maart 2021 IB-netwerk Plein 013 Lente NM Oisterwijk Thema: Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap  Doelgroep: Onderwijs: IB'er info & inschrijven
 • 17 maart 2021 IB-netwerk Plein 013 Lente VM Oisterwijk [wachtlijst] Thema: Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen, Educatief partnerschap  Doelgroep: Onderwijs: IB'er info & inschrijven
 • 24 maart 2021 Leergang schoolleiderschap PO/VO [wachtlijst] Thema:   Doelgroep: Onderwijs: Directie info & inschrijven
 • 30 maart 2021 Het Selfie-lab en de autometafoor; leerlingen aan het stuur van hun eigen leren. [wachtlijst] Thema: Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Onderwijsondersteunend personeel info & inschrijven
 • 06 april 2021 Krachtig coachen met NLP Thema: Inzetbaarheid  Doelgroep: Onderwijs: IB'er, Directie, Kinderopvang: Leidinggevende kinderopvang info & inschrijven
 • 15 april 2021 Workshop subsidie HB: Vormgeven van beleid op scholen Thema: Brede talentontwikkeling, Onderwijsontwikkelingen  Doelgroep: Onderwijs: IB'er, Directie info & inschrijven
 • 17 mei 2021 Workshop subsidie HB: Executieve functies [wachtlijst] Thema: Brede talentontwikkeling, Onderwijsontwikkelingen, Klassenmanagement, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er info & inschrijven
 • 21 mei 2021 Training Foto-interview Thema: Brede talentontwikkeling, Pedagogisch handelen, Didactisch handelen  Doelgroep: Onderwijs: Onderwijzend personeel, IB'er, Onderwijsondersteunend personeel info & inschrijven

Laatste reviews

> Naar alle reviews

24 februari 2021

Mentorencursus Module 4 beoordelen

1 reviews - 15 deelnemers
100% raadt deze sessie aan

4 februari 2021

Workshop subsidie HB: Onderpresteren

8 reviews - 30 deelnemers
100% raadt deze sessie aan

1 februari 2021

Online dialoog met Prof. dr. Marc Vermeulen over de rol en verantwoordelijkheid van de school in de opvoeding van een kind

7 reviews - 25 deelnemers
71% raadt deze sessie aan

26 januari 2021

Het Selfie-Lab en de autometafoor; leerlingen aan het stuur van hun eigen leren

6 reviews - 25 deelnemers
100% raadt deze sessie aan